Νέες Περιπέτειες στο star channel

Από το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου το Star σας κλείνει ραντεβού με την περιπέτεια. Βράδια με δράση, ευρηματικά εφέ, ανελέητο κυνηγητό, έρωτες, που ισορροπούν στην ένταση του μυστηρίου και τη γοητεία μιας μοναδικής βραδιάς.Φίλες και φίλοι του «σινεμά Star» λάβετε θέσεις για να υποδεχθείτε τον σούπερ ήρωα και αφήστε του χώρο να περάσει με τη μαύρη μπέρτα του. Ο «Σκοτεινός Ιππότης», ο θρυλικός ήρωας μικρών και μεγάλων, ο Μπάτμαν, στις οθόνες του Star.

Κάθε Κυριακή στις 12/8,19/8, 26/8 & 2/9, μεγάλες παραγωγές, διάσημοι star του διεθνούς κινηματογράφου, στις 21:00 ακριβώς σας καλούν. Ποιος αρνείται την πρόσκληση…

Κάτω από τον γενικό τίτλο «SUNDAY Darknight» και με logo, που θυμίζει τη νυχτερίδα, το σήμα κατατεθέν του σούπερ ήρωα, ο Μπάτμαν έρχεται στο Star και δίνει τις μάχες του για την επικράτηση του καλού στον κόσμο.

Οι τέσσερις ταινίες, από τις πιο χαρακτηριστικές του είδους, με τους διασημότερους πρωταγωνιστές στον ομώνυμο ρόλο όπως οι Μάικλ Κίτον, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κρίστιαν Μπέιλ, είναι οι εξής:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...