Είπαν «όχι» σε δυσφημιστικό ριάλιτι



Ένα προκλητικό ριάλιτι με κεντρικό γνώμονα και στόχο να προβληθεί η πιο κακή εικόνα των Ελλήνων σε αμερικανικό δίκτυο πρότεινε διάσημος παραγωγός του Χόλυγουντ στους Έλληνες από τον χώρο της ηθοποιίας και της μουσικής που βρίσκονται στη Μέκκα του κινηματογράφου.
«Ήθελαν να βγάλουν τους Έλληνες καβγατζήδες, τους ζεν πρεμιέ εριστικούς και άμυαλους που θάβει ο ένας τον άλλον και τις γυναίκες ζηλιάρες» αναφέρει αποκλειστικά στην «Espresso της Κυριακής» ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του Ζιζέλ Λιούμπζεν, τον γνωστό ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο και τους τραγουδιστές Αλέξια, Μαρίνα Σόλωνος και Κωνσταντίνο Ησαΐα βρέθηκαν στο ραντεβού με τον παραγωγό. Στη συνάντηση είχε κληθεί και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος όμως εκείνες τις ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα.

«Όταν πρωτοκουβεντιάσαμε με τον παραγωγό, μας είπε: “Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω νούμερα και αυτά έρχονται με την ίντριγκα”» εξηγεί ο Στράτος Τζώρτζογλου στην «Espresso της Κυριακής» και συνεχίζει λέγοντας πως «στην επαφή που είχαμε άρχισε να ασχολείται με το γεγονός ότι ο Βασιλόπουλος, όπως κι εγώ, είμαστε ηθοποιοί. Ρώτησε λοιπόν τον Χρήστο ποιος είναι ο πιο πετυχημένος στην Ελλάδα. Έπειτα, ρώτησε εμένα πώς μου φαίνεται που, ενώ είμαι πολύ γνωστός στην Ελλάδα, ο Χρήστος έκλεισε να παίξει σε μια σειρά. Ουσιαστικά, ήθελε να βάλει φιτιλιές» ομολογεί ο ηθοποιός, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δοκιμάζει την τύχη του στο Χόλιγουντ.

Ο ίδιος μάλιστα τονίζει ότι «για εμάς είναι σημαντικό να δείξουμε ότι ενωνόμαστε για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Το να σε ρίξουν στο Κολοσσαίο να σε φάνε τα λιοντάρια, όπως στην αρχαία Ρώμη με τους χριστιανούς, πουλάει… Το κοινό ζητάει αίμα. Την ίδια στιγμή, εμείς ομόφωνα δεν ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε κάτι τέτοιο, παρ’ όλο που μπορεί κάποιοι από εμάς να έχουν μεγάλη ανάγκη και από λεφτά και από διαφήμιση, γιατί αυτό σου εξασφαλίζει, αν μη τι άλλο, μια διασημότητα στην Αμερική, καθώς αυτά τα ριάλιτι τα βλέπει πολύς κόσμος. Ομόφωνα όμως όλοι αρνηθήκαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...