Κόρινθος: Στα χέρια της αστυνομίας 56χρονος ληστής τραπεζών

 Κόρινθος: Στα χέρια της αστυνομίας 56χρονος ληστής τραπεζών
Εξιχνιάστηκαν δύο ένοπλες ληστείες, σε υποκατάστημα τράπεζας στο Δερβένι Κορινθίας και στα ΕΛΤΑ Λεβιδίου Αρκαδίας.
Συνελήφθη, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών στο Ξυλόκαστρο ένας 56χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα, ενώ επιπλέον κατείχε παράνομα ένα όπλο και φυσίγγια.
Ακολούθως, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε
ότι, ο συλληφθείς στις 19 Ιουλίου 2012 το πρωί, στο Δερβένι Κορινθίας, μαζί με έναν 33χρονο Σκοπιανό, για τον οποίο επιπλέον εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πειραιά και αναζητείται, μπήκαν σε υποκατάστημα τράπεζας και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.
Επίσης στις 15 Σεπτεμβρίου 2011 το πρωί, μαζί με ακόμα τουλάχιστον ένα άτομο, λήστεψαν το ταχυδρομείο Λεβιδίου. Σε βάρος του 56χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Κορίνθου, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για αρπαγή, ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή
Τρίπολης, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία και παράνομη οπλοφορία, κατά συναυτουργία, για την υπόθεση ληστείας σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα, την 1-2-2012 στην Κερασίτσα Αρκαδίας.
Επίσης βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κορίνθου για αρπαγή και σύσταση και συμμορία καθώς και βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του, διότι παραβίασε περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν το 2009, κατά την αποφυλάκισή του από το Κατάστημα Κράτησης Πατρών, όπου κρατούνταν για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες, κατοχή όπλου και κλοπές.
Στην κατοχή του 56χρονου, κατά τη σύλληψή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι, 14 φυσίγγια, ένα ζεύγος πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ένα αυτοκίνητο καθώς και 2.460 ευρώ. Ο 56χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...