Πρώην Υπουργός είχε 45 αστυνομικούς φρουρούς!

Πρώην Υπουργός είχε  45 αστυνομικούς φρουρούς!
Απίστευτες καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά τις εξαγγελίες του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, πως 1.500 αστυνομικοί θα φύγουν από τη φύλαξη υψηλών προσώπων και θα ριχτούν στη «μάχη» της εγκληματικότητας.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αττικής, κ. Νίκος Καραδήμας υποστήριξε ότι ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 45 αστυνομικοί προστατεύουν και φυλάνε πρώην υπουργό και νυν βουλευτή!!!

Ένα λεωφορείο ή καλύτερα... μια ολόκληρη κλούβα με αστυνομικούς είναι δηλαδή στη διάθεση του πρώην Υπουργού, προκειμένου κανείς να μην πειράξει τρίχα από τα μαλλιά του!!!

Μόνο αγανάκτηση προκαλεί το «δικαίωμα» φύλαξης από τόσα άτομα, τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τα μέτρα με τα οποία θα εξοικονομηθούν 11, 5 δις, στρέφοντας κυρίως το «βλέμμα» σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχου!!

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αττικής, επανέλαβε για ακόμη μια φορά την ανάγκη να γυρίσουν στο δρόμο και στις περιπολίες οι αστυνομικοί που έχουν πάρει απόσπαση για τη φύλαξη ειδικών στόχο.

Παράλληλα ο κος Καραδήμος στην προσπάθεια του να κρούσει τον "κώδωνα" του κινδύνου για την σκληρή πραγματικότητα στο σώμα, ανέφερε ένα παράδειγμα για την έλλειψη προσωπικού στα αστυνομικά τμήματα.

Συγκεκριμένα, είπε πως στη Νέα Σμύρνη, όπου υπηρετεί ο ίδιος, υπάρχουν 30 αστυνομικοί για τη φύλαξη και προστασία 400.000 κατοίκων!!!

Μετά από αυτό, πόσο λογικό σας φαίνεται να φυλάνε 45 άτομα… έναν βουλευτή σε περίοδο μάλιστα κρίσης;;;;


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...