Δεν υπάρχει... σάλιο στον δήμο Tρικκαίων

Δραματική η κατάσταση στα Ταμεία του Δήμου τη στιγμή που οι ληξιπρόθεσμες οφειλές δημοτών προς αυτόν αγγίζουν τα… 10,5 εκ. Ευρώ!
Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Στουρνάρας απηύθυνε κάλεσμα για… πολλοστή φορά προς τους οφειλέτες να ενταχθούν στον νέο Νόμο ο οποίος τους επιτρέπει την καταβολή των δόσεων σε ορίζοντα τετραετίας με προνομιακή μάλιστα δόση.
Ο ίδιος επισήμανε πως «αν μαζέψουμε ένα μέρος έστω αυτών των χρημάτων τότε θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε κι εμείς σε ορισμένες τουλάχιστον από τις ανάγκες μας, να εξοφλήσουμε προμηθευτές, να προχωρήσουμε τη μισθοδοσία, να ξεχρεώσουμε πρώην συμβασιούχους». Το… απίθανο στην όλη υπόθεση είναι ότι από αυτά τα χρήματα τα οποία τα οφείλουν περίπου 4.500 Τρικαλινοί, τα 6,5 εκ. Ευρώ αφορούν περιπτώσεις εισφοράς γης, οικόπεδα δηλαδή που έχουν πουληθεί και οι ιδιοκτήτες πήραν τα χρήματά τους, ενώ περίπου 850.000 Ευρώ είναι οι οφειλές από ενοίκια ακινήτων του Δήμου.

Η καταληκτική ημερομηνία για ένταξη στην παραπάνω ρύθμιση εκπνέει στις 7 Οκτωβρίου και έπειτα τα χρέη βεβαιώνονται στην Εφορία με ότι αυτό συνεπάγεται. Γι’ αυτό… όσοι πιστοί και νομοταγείς προσέλθετε στον Δήμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...