Η κρίση χτύπησε το υπουργείο Εργασίας

 Η κρίση χτύπησε το υπουργείο Εργασίας
Μετακομίζουν για λόγους οικονομίας οι υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας από την οδό Πειραιώς 40 στο κτίριο επί της οδού Σταδίου 29, όπου στεγάζεται και η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση. Σε δήλωσή του ο υπουργός Εργασίας αναφέρει ότι με την κίνηση αυτή «θα εξοικονομηθούν 400.000 ευρώ ετησίως από μισθώματα, πλέον των οικονομιών κλίμακας που θα επιτευχθούν εξαιτίας της μείωσης της γραφειοκρατίας και των λειτουργικών εξόδων» και προσθέτει ότι «παράλληλα επιτυγχάνεται ο διαχρονικός στόχος της ενοποίησης των υπηρεσιών του Υπουργείου».
Με την ίδια υπουργική απόφαση, συγκροτήθηκε Επιτροπή Μετεγκατάστασης, που ανέλαβε να προσδιορίσει τους χώρους και την αναγκαία υποδομή για την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του Υπουργείου. Τον συντονισμό της Επιτροπής αλλά και όλου του έργου της μετεγκατάστασης ανέλαβε ο υφυπουργός Νίκος Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...