Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - Μπακογιάννη



Συνέχεια στην κόντρα με το ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τις κατηγορίες της κατά στελεχών του πολιτικού σχηματισμού, που, όπως υποστήριξε, «ήταν μάρτυρες υπέρ κατηγορουμένων της 17 Νοέμβρη στο δικαστήριο».
Χθες, ο εκπρόσωπος Τύπου του πολιτικού σχηματισμού, Πάνος Σκουρλέτης, καταφέρθηκε εναντίον της κας Μπακογιάννη, τονίζοντας πως η προσπάθειά της να συσχετίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την υπόθεση αυτή, με τρόπο ο οποίος αφήνει να δημιουργηθούν επικίνδυνοι συνειρμοί, συνιστά αήθη πολιτική επίθεση. Πρόσθεσε ότι πριν από 10 χρόνια, όταν έγινε η δίκη, δεν υπήρχε καν ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στις δηλώσεις της κας Μπακογιάννη αντέδρασε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επίσης καταφέρεται και κατά της εφημερίδας «Τα Νέα» για πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της υπό τον τίτλο «Ντόρα Μπακογιάννη: Ποιους από τον ΣΥΡΙΖΑ έδειξε για τη 17Ν».
Σε σημερινές της δηλώσεις, η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για εξτρεμισμό και αντιφάσεις. «Στα γεγονότα που παρέθεσα απλώς υπεκφεύγουν. Απαντούν είτε με ύβρεις και συκοφαντίες είτε και… δικαιώνοντας αυτά που είπα. Ισχύει και εδώ ό,τι χαρακτηρίζει και γενικότερα τον ΣΥΡΙΖΑ: εξτρεμισμός και αντιφάσεις» είπε μεταξύ άλλων.
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012, 15:54

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...