Διπλό έγκλημα στην Εύβοια: Νεκρός γιος και πατέρας

Διπλό έγκλημα στην Εύβοια: Νεκρός γιος και πατέρας : Τραγωδία στην περιοχή Λευκαντί Βασιλικού Ευβοίας όπου πατέρας και γιος έπεσαν νεκροί μετά από την επίθεση που δέχθηκαν μέσα στο σπίτι τους από έναν 40χρονο 


Τραγωδία στην περιοχή Λευκαντί Βασιλικού Ευβοίας όπου πατέρας και γιος έπεσαν νεκροί μετά από την επίθεση που δέχθηκαν μέσα στο σπίτι τους από έναν 40χρονο γείτονα τους.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε μετά από τηλεφωνική καταγγελία στην Αστυνομία, σχετικά με πυροβολισμούς.

Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου βρήκαν στη βεράντα της οικίας τους, νεκρό έναν 54χρονο και βαριά τραυματισμένο τον 25χρονο γιο του.

Ο 54χρονος, όπως διαπιστώθηκε, έφερε τραύμα από όπλο στην αριστερή θωρακική χώρα και ο γιος του σοβαρό τραύμα στην πλάτη, ο οποίος τελικά εξέπνευσε κατά την μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Μετά από πληροφορίες και έρευνες προέκυψε ότι δράστης είναι ο 40χρονος γείτονας των δύο θυμάτων, ο οποίος μετά από αναζητήσεις συνελήφθη και ομολόγησε.
Ο δράστης συνελήφθη το πρωί της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από τηλεφωνική καταγγελία σχετικά με πυροβολισμούς, για διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 54χρονου και του 25χρονου γιου του.

Στο σπίτι του 40χρονου, βρέθηκαν μία επαναληπτική κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε παράνομα και δύο χρησιμοποιημένοι κάλυκες, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, ενώ τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται.Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...