Οι τελευταίες εκπομπές του Ράδιο Αρβύλα

Δε θα μας αφήσουν σε ησυχία μέχρι το τέλος της σεζόν! Οι Ράδιο Αρβύλα ετοιμάζουν δύο ακόμη γερές δόσεις «αυτής της τηλεόρασης» που όλοι αγαπήσαμε, με τις τελευταίες εκπομπές της χρονιάς, την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 23:00!
Την Τρίτη υποδέχονται στο πλατό της εκπομπής τον μουσικό Γιώργο Βάνα σ’ ένα ανατρεπτικό Live! Την Τετάρτη, η εκπομπή φτάνει στο τέλος της και οι Ράδιο Αρβύλα πριν μας αποχαιρετήσουν, μας φέρνουν… τα καλύτερα.αφού, μαζί τους μέσα από την καθιερωμένη ανασκόπηση, θα θυμηθούμε τα «best of» της σεζόν που πέρασε.Επιπλέον, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα ακόμα μουσικό Live, αυτή τη φορά από τον Τόνυ Σφίνο.
Ανατρεπτικοί, ξεχωριστοί, αυθεντικοί, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση για άλλη μια σεζόν μας απέδειξαν πως υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση, που όλοι μας αγαπάμε… κι ας είναι «Ράδιο Αρβύλα»! Μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, έρχονται δύο μοναδικές εκπομπές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...