Πάολα: «Γίνε μαζί μου ένα»


Έχει χαρακτηριστεί «φαινόμενο» για την κοσμοσυρροή που δημιουργεί στις live εμφανίσεις της. Αντισυμβατική και εκκεντρική για τη σκηνική της παρουσία. Και πάνω από όλα, σπουδαία αυθεντική λαϊκή φωνή…Η Πάολα εγκαινιάζει τη συνεργασία με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία «Heaven» με το ολοκαίνουριο της album «Γίνε μαζί μου ένα», με την υπογραφή του συνθέτη Κυριάκου Παπαδόπουλου και του στιχουργού Ηλία Φιλίππου.

«Σ' αυτή τη δουλειά είχαμε μαζί μας για να ''ντύσει'' με τη φωνή της τα τραγούδια μας, ό, τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει σήμερα τόσο από φωνή όσο και από γενική παρουσία, το σύγχρονο λαϊκό τραγούδι: την Πάολα» αναφέρουν και οι δύο χαρακτηριστικά στο σημείωμά τους.

Έντεκα κατεξοχήν λαϊκά τραγούδια, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι εκπλήξεις, που δένουν αρμονικά μεταξύ τους και συνθέτουν μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, που σε «κερδίζει» από την πρώτη κιόλας ακρόαση.

Με τα τραγούδια «Στόχος», «Ψεύτικα» και «Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω» να έχουν ήδη δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για το τελικό αποτέλεσμα, η νέα δισκογραφική δουλειά της Πάολα, χωρίς αμφιβολία, αναμένεται να γίνει «ένα» με την επιτυχία.

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...