Κρεμάστηκε ο ανθυπασπιστής που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο

Κρεμάστηκε ο ανθυπασπιστής που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο : Τέλος στη  ζωή του έβαλε ο ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη  για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο
Τέλος στη ζωή του έβαλε ο ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ο 34χρονος κατηγορούμενος βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στα κρατητήρια της Αερονομίας, λίγες ώρες προτού οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί. Η είδηση της αυτοκτονίας του ανθυπασπιστή έγινε γνωστή με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Οπως αναφέρεται σε αυτή, ο 34χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου μέσα στο κελί του.

Στο σημείο έφτασε συνεργείο της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ερευνήσει τον χώρο, ενώ αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας αποτελούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανθυπασπιστής της Π.Α. κρεμάστηκε με τα κορδόνια των παπουτσιών του. Σήμερα το πρωί, ο αυτόχειρας επρόκειτο να περάσει την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βάρυναν.

Οπως είναι γνωστό, είχε συλληφθεί στις 23 Μαΐου από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την κατηγορία της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών αρχείων του παράνομου πορνογραφικού υλικού, τα οποία βρίσκονταν αποθηκευμένα σε δύο σκληρούς δίσκους και σε εβδομήντα εννέα DVD. Επίσης, σε βάρος του είχε σχηματισθεί δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος 16χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο ανθυπασπιστής είχε γνωρίσει τον ανήλικο μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στη συνέχεια έκλεισε ραντεβού μαζί του και τον πήγε στο σπίτι του, όπου ασέλγησε σε βάρος του.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...