Πέντε μύθοι για τα μαγιό


Πέντε μύθοι για τα μαγιό : Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και σίγουρα θα έχετε ήδη αρχίσει να χαζεύετε τις βιτρίνες για να διαλέξετε μαγιό. Και σίγουρα στο μυαλό σας


Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και σίγουρα θα έχετε ήδη αρχίσει να χαζεύετε τις βιτρίνες για να διαλέξετε μαγιό. Και σίγουρα στο μυαλό σας θα έχετε διάφορους «κανόνες» για το πώς θα διαλέξετε το σωστό για τον σωματότυπό σας. Πολλοί όμως από αυτούς ήταν απλά μύθοι που καταρρίφθηκαν… πανηγυρικά. Το star.gr έψαξε και βρήκε για εσάς τους πέντε μύθους που αποδείχθηκαν απλά… φούσκες!!!!

1. Οι γυναίκες με αθλητικά σώματα πρέπει να φοράνε μαγιό με βολάν ή πολλά σχέδια για πιο θηλυκό στυλ

Ο συγκεκριμένος μύθος δεν ισχύει καθόλου κορίτσια. Αν βλέπετε βολάν και ανακατεύεστε ή είστε πιο συντηρητικός τύπος, μπορείτε να φορέσετε ακόμα και ολόσωμο μαγιό στο οποίο όμως θα προσέξετε να έχει τα κατάλληλα κοψίματα και ραφές ώστε να τονίζουν τις καμπύλες σας.

2. Όλες οι γυναίκες με μικρό στήθος πρέπει να το τονίζουν με την κατάλληλη… ενίσχυση

Λάθος κορίτσια… Οι γυναίκες με μικρότερο στήθος μπορούν να φορούν μαγιό με έντονο ντεκολτέ σε αντίθεση με εκείνες που έχουν μεγαλύτερο στήθος και πιθανόν να υπήρχαν διάφορα… ατυχήματα αν φορούσαν έντονο ντεκολτέ.

3. Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος πρέπει να φοράνε μόνο ολόσωμο

Αυτός κι αν είναι ένας μύθος που δεν ισχύει. Επειδή έχετε μεγάλο στήθος δε σημαίνει ότι πρέπει να κρύψετε και το υπόλοιπο σώμα σας. Αυτό που πρέπει να κοιτάτε είναι το πάνω μέρος του μπικίνι που θα διαλέξετε να έχει καλή στήριξη και τιράντες που μπορείτε να διαμορφώσετε το ύψος τους.

4. Οι γυναίκες με περιφέρεια πρέπει να φορούν μπικίνι που το κάτω μέρος έχει φαρδιά πλαϊνά

Κορίτσια, οι μεγαλύτεροι στυλίστες στις ΗΠΑ λένε ότι το κάτω μέρος του μπικίνι που έχει κορδονάκι στο πλάι είναι και δικό σας φίλος. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε κατάλληλα και να αποφύγετε έτσι τα αντιαισθητικά εξογκώματα.

5. Το μαύρο είναι το χρώμα που λεπταίνει

Το ίδιο ισχύει όμως και για το γκρι. Είναι ένα χρώμα που δεν το συναντάμε συχνά στην παραλία και πηγαίνει πολύ περισσότερο από ότι το μαύρο σε ξανθές και γκριζομάλλες.Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...