Μεγάλο όνομα της τηλεόρασης μπήκε στον Alpha και προκάλεσε πανικό



Πριν τρεις μέρες πάτησε το πόδι του στην Κάντζα μεγάλο όνομα της δημοσιογραφίας…


Παλιοί συνάδελφοί και συνεργάτες χάρηκαν όταν το είδαν, γιατί με πολλούς από αυτούς είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Κανένας δεν γνώριζε τον λόγο της παρουσίας του στις εγκαταστάσεις του σταθμού…

Ο λόγος για την Αγγελική Νικολούλη που πέρασε το κατώφλι του Alpha πριν τρεις μέρες και συναντήθηκε με δυο ανώτατα στελέχη του σταθμού…



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του entertv, ο λόγος της μεσημεριανής συνάντησης ήταν να συζητήσουν πως η εκπομπή της «Φως στο τούνελ» μπορεί να μεταφερθεί στο νέο ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού. Εξάλλου πρόκειται για επιθυμία του ιδιοκτήτη του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, που την είχε εκφράσει και άλλες φορές.

Από τη συνάντηση προκύπτει ότι υπάρχει θετικό κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές. Συμφώνησαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους αμέσως μετά τις εκλογές.

Η αλήθεια είναι ότι η Αγγελική Νικολούλη έχει ένα ακόμη κρίσιμο ραντεβού με άλλο μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και αφού θα πραγματοποιηθεί και αυτή η συνάντηση θα πάρει την τελική της απόφαση.

Άλλωστε όπως δήλωσε και η ίδια πριν λίγες μέρες στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά δεν την ενδιαφέρει ένα ψυχαγωγικό show αλλά μόνο το ενημερωτικό κομμάτι, αυτό που γνωρίζει καλά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το φετινό καλοκαίρι για την Αγγελική Νικολούλη προβλέπεται καυτό γιατί εκτός από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η δημοσιογράφος έχει και την συγγραφική της προσπάθεια αφού πριν λίγες μέρες τελείωσε το βιβλίο της και θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Καστανιώτη αυτό το καλοκαίρι.
πηγη:http://www.entertv.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με αυτό το είδος τηλεόρασης "η Ελλάδα αναστενάζει" που θάλεγε και ο Σαββόπουλος...
Και έτσι σιγά σιγά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε: Σαν λαός, σαν κοινωνία, σαν ποιότητα τηλεόρασης...
Κ. Χατζιδάκης, www.ekpompi.gr

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...