ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ

Σφοδρή επίθεση του Αργύρη Ντινόπουλου στον Σταύρο Ψυχάρη και στην διαπλοκή με αφορμή σημερινό παραπολιτικό σχόλιο στο Βήμα της Κυριακής , στην στήλη Βηματοδότης.Εκεί η εφημερίδα αναφέρεται ειρωνικά και απαξιωτικά σε δήθεν πολιτικό λόγο που εκφώνησε ο Αργύρης Ντινόπουλος σε συγκέντρωση αποφοίτων του Λεοντείου Λυκείου στις 26 Απριλίου στο ξενοδοχείο «Park» .Στην ίδια συγκέντρωση ήταν και ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος είναι επίσης απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου και για τον οποίο το σχόλιο της εφημερίδας είναι ακόμη πιο καυστικό.

Όπως , όμως , βεβαιώνουν οι παριστάμενοι ,αλλά και το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου καθηγητής του Λεοντείου Λυκείου Παναγιώτης Μαμαλής στην συγκέντρωση αυτή δεν εκφωνήθηκε κανένας πολιτικός λόγος !

Αυτή ήταν, άλλωστε, και η προϋπόθεση για την συμμετοχή των υποψηφίων στην συνάντηση των αποφοίτων.

Την επίθεση εναντίον του Σταύρου Ψυχάρη εξαπέλυσε ο Αργύρης Ντινόπουλος από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA στο οποίο ήταν καλεσμένος μαζί με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ Αθηνά Δρέττα.

Η φοβερή σύμπτωση ;

Στην συνάντηση των αποφοίτων ήταν και η Αθηνά Δρέττα η οποία επιβεβαίωσε τον Αργύρη Ντινόπουλο λέγοντας , μάλιστα , ότι επειδή ακριβώς δεν εκφωνήθηκαν πολιτικοί λόγοι γι’ αυτό και ήταν μια πολύ όμορφη και ανθρώπινη βραδιά !

Στον ALPHA o Aργύρης Ντινόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι « για ευνόητους λόγους ο Σταύρος Ψυχάρης θέλησε να πλήξει τον Βασίλη Κικίλια » και μίλησε για την ανάγκη να καταπολεμηθεί η διαπλοκή.

Για να ακούσετε και να δείτε την επίθεση του Αργύρη Ντινόπουλου στον Ψυχάρη κάντε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...