Ποινική δίωξη στη Ρωσίδα φορέα του AIDS

Μετά από εντολή εισαγγελέα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της 22χρονης που εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής να είναι φορέας του ιού HIV.

Η 22χρονη Tatiana Bukhtoyarova εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής επι της οδού Φωκαίας 22 στην Αθήνα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας κατοικεί στο Γαλάτσι.

Στην 22χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.



Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπίστωσαν ότι είναι φορέας όταν πραγματοποίησαν το άμεσο τεστ (rapid test) στην νεαρή Ρωσίδα. Οι υπεύθυνοι του ΚΕΕΛΠΝΟ ξεκίνησαν ήδη αγώνα εντοπισμού όλων των “πελατών” της νεαρής προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει διαδοθεί ο ιός σε άτυχους άνδρες που είχαν επισκεφθεί τον οίκο ανοχής.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται οτι όποιος θέλει να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΜΑΤΑ:
Οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας, δεν έπαθαν κανένα απολύτως σοκ από την είδηση για την ρωσίδα που ΔΗΘΕΝ είναι φορέας ενός άνύπαρκτου ιού, ο οποίος ΔΗΘΕΝ ανιχνεύτηκε από ένα "rapid test".
Το Υπουργείο Υγείας δεν έχει στα χέρια του καμία επιστημονική απόδειξη ύπαρξης αυτού του ιού στον πλανήτη Γη.
Αντιθέτως, έχει ερωτηθεί σχετικά και σιωπά.
Φυλαχθείτε από τους ψεύτες που σας τρομοκρατούν!

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...