Σύλληψη 60χρονου για απάτη

Βραδινές ώρες της 27-4-2012 συνελήφθη στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασία Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 60χρονος ημεδαπός, για απάτη και πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ΄ εξακολούθηση. Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας καθηγήτριας Γυμνασίου, υπεύθυνης σχολικής εκδρομής εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω είχε παρουσιασθεί ως εκπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου και αναλάβει την διοργάνωση της εκδρομής του Σχολείου στη Μύκονο, λαμβάνοντας το χρηματικό ποσό των 3.186 ευρώ, το οποίο όπως διαπιστώθηκε κατά την άφιξη των μαθητών και των συνοδών τους στο ξενοδοχείο δεν είχε καταβάλλει όπως όφειλε για την κράτηση των δωματίων.



Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο συλληφθείς, χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία και πλαστά έγγραφα εμφανιζόταν σε διάφορα σχολεία της Αττικής ως εκπρόσωπος τουριστικού γραφείου και έπειθε τους υπεύθυνους των Σχολείων ότι μπορεί να διοργανώσει εκδρομές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, σε χαμηλές τιμές.



Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά τον τελευταίο μήνα εξαπάτησε τους υπεύθυνους πέντε (5) σχολείων της Αττικής, αποσπώντας τους συνολικά το χρηματικό ποσό των -32.026- ευρώ.



Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...