Λέτο: "Κωστόπουλε, σου 'ρχομαι"

Ο Σεμπάστιαν Λέτο δημοσίευσε φωτογραφία από τα αποδυτήρια, όπου πανηγηρίζει μαζί με τον Κλέιτον, συμπλήρωσε με νόημα ότι οι πράσινοι δεν θα σταματήσουν πουθενά και δήλωσε έτοιμος για το Dancing On Ice.


Λίγη ώρα αφού είχε γράψεί στο Twitter του ότι "Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Αυτοί οι άνθρωποι σκέφτονται μόνο τα συμφέροντά τους και δεν σκέφτονται τους ποδοσφαιριστές. Σήμερα παίξαμε παγοποδόσφαιρο", ο Σεμπάστιαν Λέτο επανήρθε δριμύτερος...

Στο tweet του απάντησε ο φίλος του και πρώην ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού, Λουίς Γκαρσία. "Πέθανα στα γέλια βλέποντάς σε να προσπαθείς να εξηγήσεις στην κάμερα το πόσο παγωμένο ήταν το τερέν" έγραψε ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος παρακολουθούσε το παιχνίδι.

«Ηταν απίστευτο. Το χορτάρι ήταν παγωμένο και αυτοί ήθελαν να συνεχίσουμε να παίζουμε», ήταν η απάντηση του Λέτο.

Ακολούθως, ο Αργεντινός δημοσίευσε και μία φωτογραφία στην οποία πανηγυρίζει με τον Κλέιτον στα αποδυτήρια και συμπλήρωσε τη σχετική λεζάντα: "Ακόμα και στον πάγο, παλεύουμε ως το τέλος".

Τα tweet συνεχίστηκαν, με τον Αργεντινό να έχει οίστρο...: "Κωστόπουλε, μετά από σήμερα μπορώ να έρθω στην τηλεοπτική σου εκπομπή να χορέψω... χαχαχα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...