Εμπλέκουν γνωστό τραγουδιστή σε βίαιο επεισόδιο

ΠΗΓΗ: ZOUGLA.GR

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Σε βίαιο επεισόδιο εμπλέκεται ο τραγουδιστής της ποπ, Άρης Λουμάκης, μέλος του συγκροτήματος REC, ο οποίος καταγγέλλεται από γυναίκα-επιχειρηματία ότι την προπηλάκισε, την εξύβρισε και αποπειράθηκε να τη χτυπήσει.
Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά το τέλος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, σε γνωστό café-bar της Αιδηψού.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με τα όσα επικαλείται στη zougla.gr η οργανώτρια της εκδήλωσης και ιδιοκτήτρια του διαδικτυακού σταθμού radiomania, Όλγα Βογιατζή, έφτασε στο σημείο να την «πιάσει από τον γιακά» ξεστομίζοντας απειλές και βρισιές.
Μάλιστα, το περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια της 15χρονης κόρης της κυρίας Βογιατζή, η οποία φέρεται να υπέστη νευρικό κλονισμό.
Το χρονικό
Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός radiomania, διοργάνωσε μια εκδήλωση έχοντας σαν κεντρικό καλεσμένο το νεανικό συγκρότημα REC. Η εκδήλωση ξεκίνησε κανονικά, χωρίς τίποτα να προμηνύει το τι επρόκειτο να ακολουθήσει…
Με το πέρας της εκδήλωσης, η κυρία Βογιατζή, κάλεσε, όπως η ίδια λέει, τα μέλη του συγκροτήματος να καθίσουν σε ένα τραπέζι προκειμένου να μοιράσουν αυτόγραφα  και να συζητήσουν.
Το ευχάριστο κλίμα ωστόσο ανατράπηκε όταν η διοργανώτρια της εκδήλωσης άρχισε αφενός να αναφέρεται στην απουσία του πρώην μέλους του συγκροτήματος Γιάννη Ρουσσουνέλου και αφετέρου στα έσοδα της εκδήλωσης.
Η ιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού, ρώτησε τον τραγουδιστή για ποιο λόγο δεν της είχε πει ότι στην εκδήλωση δεν σκόπευε να παρευρεθεί και το τρίτο μέλος του συγκροτήματος, αγνοώντας προφανώς ότι το γκρουπ είχε διασπασθεί.  
Ο καυγάς
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και εξαγρίωσε τον καλλιτέχνη, κατά τους ισχυρισμούς πάντα της διοργανώτριας, ήταν όταν τον ενημέρωσε ότι τα έσοδα από την εκδήλωση δεν ήταν τα αναμενόμενα καθώς ο κόσμος περίμενε να δει ολόκληρο το συγκρότημα και όχι μέρος αυτού. Τότε του ζήτησε να κάνει υπομονή πέντε ημέρες μέχρι να βάλει στον λογαριασμό του τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει.
Του πρότεινε μάλιστα, όπως λέει η ίδια, να πάνε και στο κοντινό αστυνομικό τμήμα να του κάνει μια υπεύθυνη δήλωση προκειμένου να είναι απόλυτα «καλυμμένος».
Ο τραγουδιστής, ακούγοντας τα όσα έλεγε η κυρία Βογιατζή έγινε «έξω φρενών». Σύμφωνα με την ίδια, άρχισε να την βρίζει ενώ δεν δίστασε και να την σπρώξει προς τον τοίχο.
Το ρόλο «πυροσβέστη» προσπάθησε να διαδραματίσει η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, η οποία βλέποντας το εν εξελίξει επεισόδιο, απευθύνθηκε στον συνεργάτη της και του ζήτησε να ηρεμήσει. Η προσπάθεια της ωστόσο απέβη άκαρπη.
Αποτέλεσμα; Η ιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού να μην μπορεί να πιστέψει τι συμβαίνει, η κόρη της να έχει πάθει νευρικό κλονισμό, η τραγουδίστρια να αποχωρεί από το μαγαζί που έγινε η εκδήλωση και ο τραγουδιστής να παίρνει από την κυρία Βογιατζή 900 ευρώ χωρίς όμως να υπογράψει ούτε απόδειξη ούτε κάποιο συμβόλαιο.
Τι απαντάει ο τραγουδιστής 
Η zougla.gr επικοινώνησε –ως όφειλε- και με τον κ. Λουμάκη, ο οποίος μέσω του δικηγόρου του, κ. Ιωάννη Παναγιωτόπουλου, δήλωσε ότι το μόνο που υπάρχει μεταξύ του συγκροτήματος και της οργανώτριας της εκδήλωσης είναι μια οικονομική οφειλή.
Μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τα καταγγελλόμενα ως αποκυήματα της φαντασίας της διοργανώτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...