Και η ανάσα μας τους ενοχλεί τελικά...

Γίνεται κατανοητό σε εμάς που με κόπο παλεύουμε να σας γράψουμε 5 αλήθειες ότι ακόμα και ΑΝΕΝΕΡΓΟ το blog μας αποτελεί απειλή για όλους αυτούς που σας σερβίρουν διαδικτυακά παραμύθια. Πληροφορούμε λοιπόν τους πολέμιούς μας ότι εμείς θα βρούμε τον τρόπο να επιβιώσουμε ακόμα και εάν πουλάμε "βρώμικο" στην παραλιακή λεωφόρο!!
Άλλωστε τίποτα δεν μας φοβίζει όσο το να υποκύπτουμε σε ωμούς εκβιασμούς και κυρίως στο να απολογούμαστε όταν έχουμε δίκιο. Μην μας παρουσιάζουν λοιπόν αποδεδειγμένα επιχειρηματίες-απατεώνες ως υποδείγματα "καλών" ανθρώπων που τάχα προσπαθούν να μας φιμώσουν με αγωγές για το καλό μας!!! Ούτε φυσικά καλούμε κανέναν να μας στηρίξει και ούτε εμποδίσαμε ποτέ κανέναν να καταφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Εξάλλου όλοι γνωρίζουν σε εμάς ποιον να μηνύσουν. Αυτά γιατί όσο υπομονή και να επιδείξουμε δυστυχώς η κακοήθεια και η αχαριστία μας ενοχλεί. Αυτά προς το παρόν κύριοι του πρώην alter που αρνείστε να πληρώσετε τους εργαζομένους σας και έχετε το θράσος και μας καθυβρίζετε επειδή αποκαλύπτουμε τις κομπίνες σας.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...