Μήπως τελικά η Ευρώπη αναζητεί ένα Ηγέτη "παράφρονα" για να την σώσει.

Η ενημέρωση που παρέχεται από το ελληνικό διαδίκτυο είναι και η μόνη παρηγοριά στον σύγχρονο Έλληνα και την σύγχρονη Ελληνίδα που βλέπει τα όνειρα του για το μέλλον να καταστρέφονται. Κανείς πολιτικός σήμερα δεν μπορεί να εγγυηθεί δουλειά για τον κόσμο και κανένας δεν έχει μια λύση για να μπορέσουμε επιτέλους να ξεφύγουμε από αυτό τον κυκεώνα που απειλεί να μας μετατρέψει σε ζητιάνους! Βασικός μισθός πλέον στην πράξη δεν υπάρχει μα ούτε και κοινωνική ασφάλιση και ο καθένας κοιτάει πως θα καλύψει τις βασικές του ανάγκες.
Με μειωμένους μισθούς και την ανεργία στα ύψη κάθε όνειρο για το μέλλον καταλήγει σε εφιάλτη και όσο αισιόδοξος και να είσαι βλέπεις ότι το πράγμα οδηγεί σε αδιέξοδο. Είναι αδύνατον να βάλεις έστω και 10 ευρώ τον μήνα στην άκρη γιατί πάντα υπάρχει ένας νέος φόρος ή χαράτσι εάν προτιμάτε που θα σε αναγκάσει να σηκώσεις τις οικονομίες σου και να πας να τον πληρώσεις. Όμως και απλήρωτο να τον αφήσεις ζεις με το άγχος της κατάσχεσης της ακίνητης περιουσίας σου που αναγκάζεσαι να πουλήσεις αντί ενός πινακίου φακής για να επιβιώσης! Η κατάσταση είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ και εμείς είμαστε αυτοί που πρώτοι είχαμε γράψει για ότι έρχεται χωρίς βασικά να έχουμε μαντικές ικανότητες απλώς λογικό είναι όταν δανείζεσαι και ζεις με πλαστικό χρήμα κάποτε οι δανειστές σου να ζητήσουν τα χρήματα τους πίσω με ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ τόκους και χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν εσύ θα πεινάσεις. Έτσι είναι ο άνθρωπος άπληστος και για αυτό δεν υπάρχει καμιά ΣΩΤΗΡΙΑ όσο αφήνουμε να μας καθορίζει το μέλλον ο διεθνής τοκογλύφος που βλέπει την χρεοκοπία μας ως κέρδος και προσεύχεται κάθε βράδυ ως καλός ραβίνος για αυτήν. Εμείς εδώ δεν έχουμε λύση και δεν έχουμε ούτε την πολιτική δύναμη αλλά ούτε φυσικά την απήχηση που χρειάζεται για να παίξουμε τον οποιοδήποτε ρόλο στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Παραμένουμε απλοί Ιδεολόγοι ίσως ρομαντικοί και πιστέουμε ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει έστω και από έναν άνθρωπο. Προσευχόμαστε λοιπόν και εμείς στον Παντοδύναμο να βρεθεί κάποιος που θα διώξει από την Ευρωπαϊκή Ήπειρο όλους εκείνους που μας βλέπουν ως απλούς καταναλωτές και αδυνατούν να καταλάβουν ακόμα και σήμερα ότι είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Και επειδή πολύ συχνά μας κατηγορείτε ως συντηριτικούς ή ακόμα και ως φασίστες να σας τονίσουμε ότι εμάς δεν μας νοιάζουν οι ταμπέλες. Ας  μας σώσει και ας είναι και ο νέος Χίτλερ χειρότερος από την Μέρκελ και τον Σαρκοζί δεν θα είναι -πιστέψτε μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...