Η Κυβέρνηση Παπαδήμου είναι διορισμένη και δεν χαίρει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού

Πάμε για άλλα με την Κυβέρνηση Παπαδήμου να έχει θρονιαστεί στις πλάτες μας και να επιβάλλει άδικους φόρους. Ανίκανη η ελληνική κοινωνία να αντιδράσει στην λαίλαπα των φόρων που ατυχώς για εκείνην την επιβάλλουν τρικομματικά ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΝΔ-ΛΑ.ΟΣ. Kαι ενώ όλοι περιμένουμε τις εκλογές για να τους ξεφορτωθούμε όλο αυτές πάνε πιο πέρα. Όχι ότι θα σωθούμε από την επόμενη Κυβέρνηση αλλά να για να καταλάβουν επιτέλους όλοι ότι δεν μπορούν άλλο να μας κοροϊδεύουν.
Και μπορεί ο γράφων να αντιλαμβάνεται ότι η αριστερά θα αυξήσει τα ποσοστά της (πράγμα που δεν με χαροποιεί το αντίθετο μάλιστα) αλλά ίσως η είσοδος στην Βουλή των Εθνικιστών αρχίσει να δίνει ξανά την ελπίδα ότι δεν τελειώσαμε ως Έθνος. Διαβάσω στις γαλλικές εφημερίδες τον πόλεμο που δέχεται η Μαρίν Λεπέν από τους Σιωνιστές που ελέγχουν τα ΜΜΕ της Γαλλίας και αντιλαμβάνομαι ότι και τα δικά μας ΜΜΕ δεν είναι αμέτοχα στην κρίση που αντιμετωπίζουμε. Δις ευρώ έχουν δοθεί από τις Τράπεζες στα περισσότερα από αυτά και το κραχ στο alter είναι μόνο ένα παράδειγμα του πως κάποιοι έπαιρναν δανεικά και αγύριστα αφήνοντας τώρα στο δρόμο 650 περίπου οικογένειες που δίνουν έναν αγώνα για την αξιοπρέπεια του δημοσιογραφικού λειτουργήματος. Αργά ίσως αλλά καλύτερα από ΠΟΤΕ θα έλεγα εγώ. Δούλεψα και εγώ στο συγκεκριμένο κανάλι τις καλές εποχές που πλήρωνε, τώρα βέβαια αυτές οι εποχές είναι ανάμνηση αφού η Κυβέρνηση αποφάσισε ότι δάνεια θα παίρνουν μόνο τα μνημονιακά ΜΜΕ. Αυτά δηλαδή που κοντεύουν  να μας τρελάνουν μην τυχόν και βγει η Χώρα από την ζώνη του ευρώ. Λες και εξαρτάται από εμάς,  λες και εμείς φταίμε που κάποιοι έφαγαν τα χρήματα και δεν δούλευαν καθόλου. Πάντως τις επόμενες μέρες εμείς εδώ στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα ασχοληθούμε σχολαστικά με τα έργα και τις ημέρες του πράσινου και τώρα "γαλάζιου" επιχειρηματία Γ. Κουρή που μπορεί να είχε συνένοχους στο alter αλλά στις άλλες επιχειρήσεις του ΦΙΛΑΘΛΟ, ΑΥΡΙΑΝΗ , ΚΟΝΤΡΑ o  ίδιος έχει επιβάλλει τον ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ πλήρωνε και κάποτε θα πληρωθείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...