Η Ελένη βούρκωσε από συγκίνηση

Μαύρη πλερέζα έβαλε πρωινιάτικα η Ελένη Μενεγάκη, γιατί ο γιος της θα πάει φαντάρος! Όχι καλέ, δεν μεγάλωσε απότομα ο μικρός Άγγελος... προκαταβολικά βούρκωσε η μαμά Ελένη! Μετά το break δε, της ήρθε μια λιγούρα και ξέσπασε στα καλαμαράκια με σκόρδο, που έφτιαχνε ο μάγειρας!

Η κουβέντα στο στρατιωτικό του Άγγελου ήρθε όταν το πάνελ συζήτησε την περιπέτεια που πέρασε η Σοφία Αλιμπέρτη με τον γιο της.

«Θυμάμαι τη Σοφία πριν από 8, 10 χρόνια που ερχόταν μαζί μας ταξίδια στον ''Καφέ'' και τότε ήταν παιδάκια. Πότε μεγάλωσαν κιόλας;» διερωτήθηκε η Ελένη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας τής επεσήμανε ότι σε 9 χρόνια ο δικός της γιος θα πάει φαντάρος.

Στα ύποπτα το Ξάνθη-ΠΑΟ


Το Ξάνθη-Παναθηναϊκός (3-2) του 2008 είναι ανάμεσα στα ύποπτα παιχνίδια για στημένο, καθώς είχαν παιχτεί μεγάλα ποσά σε εταιρία της Μαλαισίας.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν από την εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη οι Σωτήρης Βοργιάς (πρώην διαιτητής) και Μπάμπης Κατσούλης (δημοσιογράφος) ανάμεσα στα παιχνίδια που ερευνώνται για στημένα βρίσκονται δύο ματς του 2008. Το ένα είναι το ΠΑΣ Γιάννενα-Καστοριά 1-2 και το άλλο το Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2, στα οποία είχαν παιχτεί μεγάλα ποσά σε εταιρία στοιχηματισμού με έδρα τη Μαλαισία.

Η ΑΞΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ

Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός συμπολίτη μας, από «μελαψούς» εγκληματίες, με οδηγεί σε θλιβερές διαπιστώσεις.Ας δούμε χωρίς φόβο και προκαταλήψεις τι συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας. Οι λεγόμενοι οικονομικοί μετανάστες, νόμιμοι και παράνομοι, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους μωαμεθανοί, έχουν κατακλύσει την Ελλάδα. Ευρίσκονται διάσπαρτοι σε όλη την επικράτεια, αλλά μεγάλος αριθμός από αυτούς, έχουν συγκεντρωθεί σε συγκεκριμένες περιοχές των μεγάλων πόλεων, εκτοπίζοντας τους Έλληνες. Υπάρχουν δημόσια σχολεία όπου οι περισσότεροι μαθητές είναι αλλοδαποί. Στα δημόσια νοσοκομεία τα κρεβάτια φιλοξενούν πολλούς μετανάστες, με αποτέλεσμα οι συμπατριώτες μας να καταφεύγουν σε ιδιωτικές κλινικές, πληρώνοντας αδρά τις υπηρεσίες υγείας. Η εγκληματικότητα με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς, έχει αυξηθεί δραματικά.

Άνοιξε για να πιέσει το ALTER ώστε να μπει σε ρύθμιση

Στις 15 Ιουνίου κρίνεται το μέλλον του alter και των εργαζομένων του. Ο εκβιασμός προς την Κυβέρνηση σαφείς απασχολούμε 700 οικογένειες κάντε μας ευνοϊκή ρύθμιση εάν και δεν πληρούμε ΚΑΜΙΑ προϋπόθεση αλλιώς θα σας βρίζουμε μέσα από το Kontra channel μέχρι να πέσετε. Να δούμε θα πιάσει ο εκβιασμός;

Σας ευχαριστούμε έστω και εάν μας απογοητεύσατε

Του Σταύρου Μαρίνη 
Ουσιαστικά ΑΝΕΝΕΡΓΟ το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ εξακολουθεί να έχει 500 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα. Οι αναρτήσεις μας σχεδόν μηδαμινές εάν αναλογιστεί κανείς ότι στις καλές μας μέρες στα μέσα του 2009 και σχεδόν όλο το 2010 είχαμε κατά μέσο όρο 45 έως και 100 αναρτήσεις σε καθημερινή βάση!!! Τώρα δεν έχουμε τόσες ούτε στον μήνα!!! Διαβάζω με προσοχή τα νέα blogs που ξεφυτρώνουν καθημερινά όπως τα μανιτάρια και αναπολώ τις μέρες του 2007 που αποφάσισα ότι έπρεπε να έχω έναν προσωπικό χώρο να μοιράζομαι τους προβληματισμούς μου με όλους εσάς. Εάν και "επαγγελματίας" δημοσιογράφος λειτούργησα ερασιτεχνικά αφού οι πιέσεις σε όσους διατηρούν blog και είναι δημοσιογράφοι είναι αφόρητες αφού το κατεστημένο των ΜΜΕ θέλει πλήρως ελεγχόμενη πληροφόρηση που σας λέει πολλά άχρηστα πράγματα αλλά ΠΟΤΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ που αφορά την ίδια σας την ζωή!!

Όχι του Αντώνη Σαμαρά στο Μνημόνιο και τις καταστροφικές του συνέπειες το προδοτικό ΛΑ.Ο.Σ ουρά του ΠΑ.ΣΟ.Κ

Τελικά οι εκβιασμοί του Γιώργου Παπανδρέου και της Τρόϊκας δεν πέρασαν. Ένας θλιβερός Πρόεδρος της Δημοκρατίας πίεζε τον Αντώνη Σαμαρά στο να δώσει πράσινο φως στο ξεπούλημα της Πατρίδας και να στηρίξει ένα ΜΝΗΜΟΝΙΟ που βουλιάζει τον Τόπο εδώ και ένα χρόνο. Οι Έλληνες δεν παραδίδονται και θα αγωνιστούν για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ και όχι των τοκογλύφων Σιωνιστών που καταρρακώνουν κάθε έννοια ηθικής και οδηγούν την ΓΗΡΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ σε καταστροφή. Εμείς από εδώ θα συνεχίσουμε να καταγγέλουμε τα πολιτικά κόμματα που στηρίζουν το μνημόνιο ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΛΑ.Ο.Σ και το κόμμα της κ. Μπακογιάννη και πιστεύουμε ότι τελικά νικητής θα είναι ο Ελληνικός Λαός.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

ΛΥΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΦΗ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ
To "Κίνημα" μέσω facebook που καλεί τον κόσμο σε ειρηνικές διαμαρτυρίες σε πλατείες τείνει να εξελιχθεί σε πονοκέφαλο για ένα πολιτικό σύστημα που δεν έχει ΚΑΜΙΑ λύση για την έξοδο της Πατρίδας από την Κρίση. Ο Χαβαλές τέτοιων εκδηλώσεων δείχνει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι τα επόμενα 15 χρόνια θα κυλίσουν με συνθήκες ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ χειρότερες από ότι την δεκαετία π.χ 1990 -2000. Είναι προφανές ότι οι νέοι μας καλούνται να ζήσουν με λιγότερα αγαθά από ότι ζήσαμε εμείς τουλάχιστον από το 1985 έως και το 2007 και κανείς πολιτικός δεν έχει πειστική λύση που να οδηγήσει την ΧΩΡΑ σε ανάπτυξη και κυρίως να μειώσει την ΑΝΕΡΓΙΑ που πλήττει τις πιο παραγωγικές ηλικίες με δυσμενέστατα αποτελέσματα που θα φανούν την προσεχή πενταετία. Τελικά ο χαβαλές δεν μας βγήκε σε ΚΑΛΟ για αυτό προσοχή σε ότι αποφασίζουμε από εδώ και πέρα και κυρίως σε τι επιλέγουμε. Γιατί καλή η καταγγελία της αποτυχίας αλλά δυστυχώς αναζητείται ΛΥΣΗ και όχι ατελείωτος χαβαλές!!!!!!!!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Πάντα δεύτεροι ελέω έλλειψης προπονητή-Νικητή

Tελικά όταν δεν έχεις προπονητή όσα χρήματα και να έχεις όσους Σπανούληδες και να κλέψεις από τον αιώνιο σου αντίπαλο πάντα δεύτερος θα είσαι ότι και να κάνουν οι αλαλάζοντες οπαδοί του "γαύρου". Ο Παναθηναϊκός έσπασε την έδρα και δεν ΧΑΝΕΙ αυτό το Πρωτάθλημα. Με Ίβκοβιτσ δεν παίρνεις παρά μόνο κάνα Κυπελάκι για την παραλία.

Ένας Σισέ μετράει τ’ άστρα!

Δύο γκολ του μεγαλύτερου αστεριού που κυκλοφορεί στα μέρη μας έδειξαν το δρόμο για εκείνα του Champions League. Ο Τζιμπρίλ Σισέ πήρε από το χέρι τον Παναθηναϊκό και τον οδήγησε -χτυπώντας στο 58’ και το 67’- στο 2-0 επί της ελλιπούς ΑΕΚ και παράλληλα, στην πρώτη θέση των πλέι οφ και τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ανεξάρτητα από την τύχη της ένστασης που έχει υποβάλει η «Ένωση».

Έπρεπε να "καραρρεύσει" η τσέπη μας για να ξυπνήσουμε;

 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΝΑΝΕ
Τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τα χάλια της Πατρίδας μας και το οικονομικό αδιέξοδό της τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν τις κάλυψαν παρά μόνο έδειξαν πλάνα 10''!!!! Αυτή την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ επιλέξατε και αυτή σας η ΕΠΙΛΟΓΗ μας οδήγησε να δραστηριοποιούμαστε εκτός των ελληνικών συνόρων. Ευτυχώς που αρκετά blogs ανέδειξαν τις πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις και έπεται συνέχεια γιατί όταν ΠΕΙΝΑΣ θα πας και σε πορείες.

Κρίμα Δημήτρη

Tους Αλβανούς Αναγνώστες προσπαθεί να προσεγγίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γιος του Παύλου Θεέ πάρε την ΠΑΕ με το site του alban news. gr Δυστυχώς και εμείς θεωρούσαμε ότι ο Δημήτρης ήταν έστω και "ελαφρά" Εθνικιστής. Έτσι ο όμιλος του DPG DIGITAL MEDIA (Δημήτρης Παύλου Γιαννακόπουλου) μετά την παταγώδη αποτυχία του αφού με εξαίρεση το gossip -tv κανένα άλλο site του δεν  έχει απήχηση στους αναγνώστες του διαδικτύου το έριξε στα αλβανικά νέα μπας και εκεί καταφέρει κάτι. Βέβαια και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει αντίστοιχες ειδήσεις στο δικό του site.

Δικαιωθήκαμε πριν 2 χρόνια μιλήσαμε για ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδος

Του Σταύρου Μαρίνη 
Όταν πριν τις εκλογές του 2009 ΓΡΑΨΑΜΕ ότι η Ελλάδα έχει ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ τα περισσότερα sites και blogs μας ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ. Κανένας δημοσιογράφος-παπαγαλάκι δεν έλεγε ότι τα ΞΕΝΑ ΜΜΕ έγραφαν ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ. Και ξαφνικά όλοι οι δημοσιογράφοι που απέκρυπταν την ΑΛΗΘΕΙΑ άρχισαν να φωνάζουν για την ανικανότητα της Κυβέρνησης και είναι οι ίδιοι που έγραφαν διθυράμβους για τον Παπανδρέου τον Καραμανλή και ένα άθλιο πολιτικό σύστημα που δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ λύση.

Παραδοθήκαμε αμαχητί ;ή χάσαμε απλά μια μάχη αλλά όχι τον Πόλεμο;

Tου Σταύρου Μαρίνη 
Η χρεωκοπημένη Ελλάδα , έχει μετατραπεί σε χώρα Ελλήνων Γερόντων με μόνη "ελπίδα" τις ορδές των παιδιών των λαθρομεταναστών που αλλοιώνουν την εικόνα της Χώρας μας και απειλούν να διαλύσουν ότι με τόσο κόπο έφτιαξαν για εμάς οι Αρχαίοι Ημών Πρόγονοι!!!! Ο Πολιτισμός μας μετά τα καταστροφικά για αυτόν 400 χρόνια της Τουρκοκρατίας δοκιμάζεται εκ νέου από νέες ορδές βαρβάρων που δεν κρατούν( όχι και όλοι) όπλα αλλά στην ΟΥΣΙΑ υπονομεύουν έναν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που έδωσε τα ΦΩΤΑ του σε όλη την Ευρώπη.

Ο γ.γ. της «Χρυσής Αυγής» Ν. Μιχαλολιάκος ο στόχος των ενόπλων της συμπλοκής της Πεύκης;

Φοιτητής των ΤΕΙ που έχει εγκαταλείψει την σχολή του φέρεται να είναι ο τραυματίας από τη χθεσινή αιματηρή συμπλοκή στην Πεύκη και μάλιστα φέρεται να είναι ένας από τους δύο δράστες που πυροβόλησαν τους δύο αστυνομικούς.

Στην σημερινή εφημερίδα “Δημοκρατία”, που κυκλοφορεί

Το πληρώσαμε 2 δις ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο ακριβότερο υποβρύχιο του κόσμου αναδεικνύεται o ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ.
Παραφράζοντας το θρυλικό τραγούδι  «Υellow Submarine» ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ κερδίζει το τίτλο του  «Golden Submarine»
( Το τραγούδι – για όσους δεν θυμούνται τα 60ς - είναι των  Beatles)

Ο Σωκράτης Γκιόλιας στο Newseum της Αμερικής


Τη Δευτέρα στις 16 Μαϊου στο Μουσείο των Δημοσιογράφων στην Ουάσιγκτον έγινε εκδήλωση για τους πεσόντες δημοσιογράφους του 2010.

Στο Newseum της Ουάσιγκτον, στον πίνακα με τους πεσόντες δημοσιογραφους ήρθε να προστεθεί το όνομα του Σωκράτη Γκιόλια που δολοφονήθηκε από «αγνώστους» την 19η Ιουλίου στην είσοδο του σπιτιού του στην Ηλιούπολη. Ο Σωκράτης που ήταν μια μαχόμενη δημοσιογραφική φωνή με δύναμη και σθένος ,προσπαθούσε να αφυπνίσει συνειδήσεις υπερασπίζοντας το δίκιο του απλού πολίτη. Ήθελε...

O Ντομινίκ και η καμαριέρα

Και ξαφνικά ο πανίσχυρος άνδρας του ΔΝΤ , έγινε ανθρωπάκι , βιαστής μια μαύρης καμαριέρας και η Αμερικανική Διακαιοσύνη τον προφυλάκισε μαζί με τους πρεζέμπορους του Χάρλεμ. Μιλάμε για τον Σοσια.. ΛΗΣΤΗ Στρος Καν που ταπεινώθηκε από ένα Κράτος που δεν καταλαβαίνει από τίτλους και αξιώματα ιδίως όταν πρόκειται για Ευρωπαίους Πολίτες και όχι για Αμερικανούς!!!!! Ο τελειωμένος πολιτικά Στρος Καν

Αυτό ήταν ...................

Κάπου εδώ μέσα στα αίματα του αδικοχαμένου 44χρονου σε μια Αθήνα "ζούγκλα", με χρεοκοπημένη την Χώρα και με τους δανειστές μας να θέλουν να αγοράσουν ΤΣΑΜΠΑ τα πάντα εμείς σας αφήνουμε στην χαλαρή ενημέρωση που οι ίδιοι εδώ και χρόνια επιλέξατε. Δεν μας πείραξε ότι μας στοίχισε υλικά και ψυχικά η διατήρηση λειτουργίας αυτού του blog όσο η δική σας αδιαφορία για το τι συμβαίνει γύρω σας. Εμείς αντέξαμε στις πιέσεις κρατήσαμε την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ μας και περιμέναμε από εσάς να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας στο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

"ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ ΤΟ... ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΟ ALTER"

Λουκέτο στο Alter μέχρι το τέλος Μαίου προέβλεψε, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μπάμπης Παπαδημητρίου. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στα ΜΜΕ στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, εκτίμησε ότι θα επέλθει...

«See The Music»

«See The Music»
Το «See The Music» είναι μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Ιουνίου στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη της Οδού Πειραιώς με ελεύθερη είσοδο. Πρόκειται για μία συναυλία σαν όλες τις άλλες, που όμως Κωφοί και ακούοντες αλληλεπιδρούν και συμμετέχουν ισότιμα στη μουσική εμπειρία.

Σειρά εκδηλώσεων για την οδική ασφάλεια








Σειρά εκδηλώσεων για την οδική ασφάλεια
Παγκόσμια εκστρατεία του ΟΗΕ για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς η 11η Μαΐου έχει οριστεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως η ημέρα για την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων της νέας Δεκαετίας Δράσεων για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, με διάφορες εκδηλώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Al Jazeera: Οι Έλληνες δεν φοβούνται πια να αντιδράσουν








Al Jazeera: Οι Έλληνες δεν φοβούνται πια να αντιδράσουν
Eκτενή αναφορά στις κινητοποιήσεις που λαμβάνουν χώρα εδώ και καιρό στην Ελλάδα κάνει το αραβικό δίκτυο Al Jazeera, στην οποία τονίζεται ότι οι ακτιβιστές διαμαρτύρονται για τα οικονομικά μέτρα στην Ελλάδα και παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Στοιχεία-φωτιά αποκαλύπτουν σύνδεση Τσάβες-FARC








Στοιχεία-φωτιά αποκαλύπτουν σύνδεση Τσάβες-FARC
Στενές σχέσεις που μπορεί να έφθαναν ακόμα και σε συμβόλαια θανάτου εναντίον πολιτικών του αντιπάλων, φέρεται να είχαν οι αριστεροί αντάρτες του FARC στην Κολομβία, με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ.

Eurovision 2011: Περάσαμε στον τελικό!








Eurovision 2011: Περάσαμε στον τελικό!
Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision τελείωσε και τελικά η αισιόδοξη στάση που είχε η ελληνική αποστολή επαληθεύτηκε! Η Ελλάδα πέρασε στον τελικό!

H Sarah Jessica Parker στο πάρκο με τα δίδυμα









H Sarah Jessica Parker στο πάρκο με τα δίδυμα
H Sarah Jessica Parker προσπαθεί όσο μπορεί να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στα πανέμορφα δίδυμά της, εκμεταλλευόμενη και το παραμικρό λεπτό.
Έτσι έκανε και χθες, όταν βγήκε βόλτα το απόγευμα μαζί με τα πανέμορφα δίδυμα σε πάρκο της Νέας Υόρκης.

Εικοσιτέσσερις οι προσαγωγές για τα επεισόδια στην Πλ. Βικτωρίας








Εικοσιτέσσερις οι προσαγωγές για τα επεισόδια στην Πλ. Βικτωρίας
Εικοσιτέσσερα άτομα προσήχθησαν, συνολικά, από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν σε βάρος αλλοδαπών το απόγευμα στους δρόμους γύρω από την Πλατεία Βικτωρίας, όπου το πρωί της Τρίτης δολοφονήθηκε ο 44χρονος.
Οι δύο από τους προσαχθέντες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι υπόλοιποι αφέθησαν ελεύθεροι.

Προβλήματα στις μετακινήσεις τη Τετάρτη








Προβλήματα στις μετακινήσεις τη Τετάρτη
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τετάρτη τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, ενώ καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς ελληνικά αεροδρόμια καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Κλειστοί για τρεις ημέρες οι παιδικοί σταθμοί




Κλειστοί για τρεις ημέρες οι παιδικοί σταθμοί
Κλειστοί θα μείνουν για τρεις μέρες οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί των δήμων καθώς οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την αύξηση του ωραρίου στις 40 ώρες την εβδομάδα, από 30 που ισχύει σήμερα.

AQMI: Νίκη της Αλ Κάιντα οι αραβικές εξεγέρσεις








AQMI: Νίκη της Αλ Κάιντα οι αραβικές εξεγέρσεις
Το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μάγρεμπ (AQMI) δηλώνει σε μήνυμά της στο διαδίκτυο ότι, οι εξεγέρσεις στις αραβικές χώρες είναι μια νίκη της Αλ Κάιντα, μετέδωσε αργά χθες Κυριακή το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων (SITE).

Πέθανε πυγμάχος-θρύλος στην Αυστραλία








Πέθανε πυγμάχος-θρύλος στην Αυστραλία
Η Αυστραλία θρηνεί την απώλεια ενός πυγμάχου-θρύλου. Ο Αβορίγινας παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας Λάινελ Ροζ πέθανε την Κυριακή, έπειτα από μακρά ασθένεια σε ηλικία 62 ετών.
Ο Λάϊνελ Ροζ ήταν ο πρώτος Αβορίγινας που στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής και λατρεύτηκε από τους Αυστραλούς.

Ήρθε και άλλο μωρό για Νίκο και Όλγα








Ήρθε και άλλο μωρό για Νίκο και Όλγα
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια Οικονόμου. Πριν από δύο εβδομάδες ο Νίκος Οικονόμου και η Όλγα Λαφαζάνη υποδέχτηκαν την κόρη τους.
Με μόλις λίγες μέρες διαφορά η αδερφή του γνωστού μπασκετμπολίστα Ελένη γέννησε κι αυτή ένα υγιέστατο αγοράκι, κάνοντας τρισευτυχισμένο τον σύζυγο της Παύλο Μπελιγράτη.

Οι Middletons διασκεδάζουν μαζί με τον William








Οι Middletons διασκεδάζουν μαζί με τον William
Φωτογραφίες δημοσιεύονται για πρώτη φορά από τις διακοπές του πρίγκιπα William το 2006 στην Ίμπιζα με την οικογένεια Middleton.

Ανατρεπτική αποχώρηση από το «Dancing»








Ανατρεπτική αποχώρηση από το «Dancing»
Μια ακόμα αναπάντεχη αποχώρηση συνέβη στο έβδομο live σόου του "Dancing With The Stars", το βράδυ της Κυριακής.
Η Νατάσα Καλογρίδη ήταν εκείνη που τελικά έφυγε, παρά το γεγονός ότι πήρε την δεύτερη καλύτερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.

Είσαι τρέλα με τα ★★★★★★ στη φανέλα!


Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!

Ο ΚΟΡΙΟΣ Με τόσα αστέρια δικαίως ο Παναθηναϊκός μοιάζει με άτλαντα του σύμπαντος!


His name is DIAMANTIDIS 
Δύο συμπαίκτες στην Εθνική Ελλάδας, ο Ιάν Βουγιούκας και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, πήδηξαν στο τζάμπολ του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό, με τον νικητή να «πιάνει» την ΤΣΣΚΑ στα 6 κύπελλα και να πλησιάζει τη Ρεάλ των 8 τροπαίων… Ο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε με Διαμαντίδη, Καλάθη, Σάτο, Φώτση και Βουγιούκα, ενώ ο Μπλατ της τυπικά γηπεδούχου Μακάμπι προτίμησε του Πάργκο, Πνίνι, Έιντσον, Ελιάχου και Σχορτσανίτη.

Tην Τρίτη ξεκινά η απογραφή πληθυσμού








Tην Τρίτη ξεκινά η απογραφή πληθυσμού
Την Τρίτη ξεκινά η απογραφή πληθυσμού 2011, με σύνθημα «Να είστε εκεί». Η απογραφή θα διαρκέσει έως τις 24 Μαΐου και στόχος της είναι η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για την πληθυσμιακή, κοινωνική και οικονομική ταυτότητα της χώρας.

Στη Μεταμόρφωση το «Δεν πληρώνω»








Στη Μεταμόρφωση το «Δεν πληρώνω»
Τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» σηκώνουν σήμερα τις μπάρες στον κόμβο Μεταμόρφωσης της Αττικής Οδού.
Η κινητοποίηση θα διαρκέσει από τις 14:00 μέχρι τις 16:00.

Συμφωνία Αυστραλίας- Μαλαισίας για τους πρόσφυγες








Συμφωνία Αυστραλίας- Μαλαισίας για τους πρόσφυγες
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, προέβη σε συμφωνία με την κυβέρνηση της Μαλαισίας να στέλνει εκεί τους λαθρομετανάστες, προκειμένου να εξετάζεται το αίτημά τους για άσυλο, σύμφωνα με τους κανονισμούς των Ηνωμένων Εθνών.

Ορκίστηκε το νέο υπουργικό συμβούλιο στο Κουβέιτ








Ορκίστηκε το νέο υπουργικό συμβούλιο στο Κουβέιτ
Ο Εμίρης του Κουβέιτ όρκισε σήμερα το νέο υπουργικό συμβούλιο της χώρας, όπως μετέδωσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Ράι, μετά την παραίτηση της προηγούμενης κυβέρνησης το Μάρτιο.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου.

Άτακτες οι ανιψιές της Diana!








Άτακτες οι ανιψιές της Diana!
Τρία ξανθά κορίτσια με όμορφα πρόσωπα, πολύ ταιριαστά και όμοια μεταξύ τους, με μεγάλα γαλάζια μάτια, βρέθηκαν στο αββαείο του Ουέστμινστερ για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.
H φωτογραφία με τις καλοντυμένες και κομψές κοπέλες ήταν μία από τις πιο συζητημένες στο γάμο της χρονιάς, σύμβολο των νιάτων και της ομορφιάς, αλλά και της κοινωνικής τάξης των τριών καλλονών, που τυχαίνει να είναι οι Lady Kitty, Amelia και Eliza Spencer -οι κόρες, δηλαδή, του Earl Spencer, αδερφού της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana.

Νάνι: Εμείς το φαβορί








Νάνι: Εμείς το φαβορί
Αισιόδοξος δηλώνει ο Νάνι ενόψει της κόντρας απέναντι στην Τσέλσι που θα κρίνει την πρωταθλήτρια ομάδα στην Αγγλία.

Άρχισε την κατασκοπία ο Ομπράντοβιτς








Άρχισε την κατασκοπία ο Ομπράντοβιτς
Ο ακούραστος Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μετά την πρόκριση από την Σιένα, έβαλε άμεσα μπρος την κατασκοπία του.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν ξέρει από ξεκούραση από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Final Four και αμέσως μετά τον ημιτελικό, κάθισε στην εξέδρα με τον Δημήτρη Ιτούδη, περιμένοντας να δει τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του στον τελικό, στην αναμέτρηση Μακάμπι Τελ-Αβίβ- Ρεάλ Μαδρίτης.

«Λουκέτο» στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων








«Λουκέτο» στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η οποία συνεδρίασε την Πέμπτη αποφάσισε ομόφωνα την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του Ιδρύματος την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011, διαμαρτυρόμενη για τις πολιτικές επιλογές του Υπουργείου Παιδείας και συνολικότερα της Κυβέρνησης, οι οποίες, όπως αναφέρεται και στο ψήφισμα που εξέδωσε, οδηγούν σε μαρασμό τα Πανεπιστήμια.

Αίθριος ο καιρός σήμερα








Αίθριος ο καιρός σήμερα
Αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και βόρειοι άνεμοι 7 και τοπικά 8 στα ανατολικά και νότια πελάγη που βαθμιαία θα εξασθενησουν προβλέπονται για σήμερα, Σάββατο. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Στο νοσοκομείο η μητέρα του 16χρονου που αυτοκτόνησε στο Ρέθυμνο








Στο νοσοκομείο η μητέρα του 16χρονου που αυτοκτόνησε στο Ρέθυμνο
Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου η μητέρα του 16χρονου αγοριού που αυτοπυροβολήθηκε σε αποθήκη στα Απλαδιανά στο Ρέθυμνο.
Η μητέρα, μην μπορώντας να αντέξει το χαμό του γιου της, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, πράξη που την οδήγησε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Διαδήλωση των σωμάτων ασφαλείας στην Ουγγαρία








Διαδήλωση των σωμάτων ασφαλείας στην Ουγγαρία
Χιλιάδες Ούγγροι αστυνομικοί, στρατιωτικοί, πυροσβέστες, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και τελωνειακοί βγήκαν στους δρόμους την Παρασκευή για να διαδηλώσουν ενάντια στα σχέδια για περικοπές στις κρατικές δαπάνες.

Συριακός στρατός εισέβαλε στην πόλη Μπανιάς








Συριακός στρατός εισέβαλε στην πόλη Μπανιάς
Ο συριακός στρατός εισέβαλε σήμερα στην πόλη Μπανιάς ένα από τα προπύργια των αντικαθεστωτικών, στη βορειοδυτική Συρία.
Τα άρματα μάχης εισέβαλαν νωρίς το πρωί στην πόλη με κατεύθυνση τις νότιες συνοικίες, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι διαδηλωτές, δήλωσαν υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τη Λευκωσία.

Συνεργάτες του Μπιν Λάντεν ζητουν οι ΗΠΑ από το Πακιστάν








Συνεργάτες του Μπιν Λάντεν ζητουν οι ΗΠΑ από το Πακιστάν
Η αμερικανική κυβέρνηση ζήτησε από το Ισλαμαμπάντ τα στοιχεία ορισμένων ανώτατων αξιωματούχων των μυστικών υπηρεσιών για να προσδιορίσει αν είχαν επαφές με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, γράφουν οι New York Times.

Χιλή: Έξι πρώην στρατιωτικοί καταδικάστηκαν για τη δολοφονία δημοσιογράφου








Χιλή: Έξι πρώην στρατιωτικοί καταδικάστηκαν για τη δολοφονία δημοσιογράφου
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Χιλής καταδίκασε έξι πρώην αξιωματικούς του πολεμικού ναυτικού της λατινοαμερικάνικης χώρας σε ποινές φυλάκισης και κάθειρξης τεσσάρων ως έξι ετών, με αναστολή, για την απαγωγή κι εκτέλεση ενός αριστερού χιλιανού δημοσιογράφου την επομένη του στρατιωτικού πραξικοπήματος του 1973.

«Προκλητικοί και απαθείς οι Κορκονέας και Σαραλιώτης»








«Προκλητικοί και απαθείς οι Κορκονέας και Σαραλιώτης»
«Προκλητική συμπεριφορά» και «απαθή και αδιάφορη στάση απέναντι στο έννομο αγαθό της ζωής», καταλογίζουν οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άμφισσας στους ειδικούς φρουρούς Επαμεινώντα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, στο πολυσέλιδο σκεπτικό της καταδικαστικής απόφασης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...