Ενδεχόμενη μείωση των διοδίων πριν από το Πάσχα

Ενδεχόμενη μείωση των διοδίων πριν από το Πάσχα

Την επόμενη εβδομάδα γνωστοποιεί η κυβέρνηση τις προτάσεις τηςΤο ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία για τη μείωση των διοδίων ακόμη και πριν από το Πάσχα άφησε σήμερα ανοιχτό ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης.

Ραδιενεργό ιώδιο 10.000 πάνω από το επιτρεπόμενο όριο

Ραδιενεργό ιώδιο 10.000 πάνω από το επιτρεπόμενο όριο

Εντοπίστηκε στα 15 μέτρα βάθος κάτω από το σταθμό της Φουκουσίμα
Ο φορέας εκμετάλλευσης του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα, Tokyo Electric Power (Tepco) ανακοίνωσε σήμερα ότι στα 15 μέτρα κάτω από την κατεστραμμένη πυρηνική μονάδα εντοπίστηκε ραδιενεργό ιώδιο.
«Ένα δείγμα νερού που ελήφθη χθες κάτω από τον αντιδραστήρα 1 της μονάδας παρουσίασε ένα επίπεδο 430 μπεκερέλ ανά κυβικό εκατοστό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Ο Καντάφι θα μείνει «μέχρι τέλους» στη Λιβύη

Ο Καντάφι θα μείνει «μέχρι τέλους» στη Λιβύη

Νέο ρεσιτάλ παραλογισμού: «Οι Δυτικοί συσπείρωσαν το λαό του»
Ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι θα παραμείνει στη Λιβύη «μέχρι τέλους» για να την οδηγήσει στη νίκη κατά των εχθρών, δήλωσε σήμερα κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πήρε τους… αιθέρες και ψάχνει για σπίτι

Πήρε τους… αιθέρες και ψάχνει για σπίτι

Τα λεφτά δεν της λείπουν πάντως

Πριν από λίγες μέρες νοίκιασε ένα ιδιωτικό τζετ για να πετάξει μέχρι τη Νέα Υόρκη, όπου θέλει να μετακομίσει σε λίγο καιρό.

Και το όνομα αυτής… «Σελήνη»

Τα ονόματα που επέλεξαν για τα τρία τους αγόρια δεν ήταν καθόλου κοινά. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ αποφάσισαν να τους δώσουν κατά σειρά το όνομα μιας συνοικίας της Νέας Υόρκης (Μπρούκλιν), ενός ρομαντικού ήρωα (Ρομέο) και τη λέξη σταυρός στα ισπανικά (Κρουζ).

«Ψηλός-κόντος»... κατά Γκόντζου!



Αντώνης Αντωνιάδης και Μίμης Δομάζος εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Γκόντζου και ζητούν από τον Τζίγγερ να «καταδικάσετε την συμπεριφορά του πρώην ή νυν "υπάλληλου" σας».
Αναλυτικά:
«Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε ότι στην χθεσινή εκπομπή του Κώστα Γκόντζου στο ραδιόφωνο Νόβα Σπορ FM και στην εφημερίδα Derby News στην οποία είναι διευθυντής, ο εν λόγω δημοσιογράφος(;) αναφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηριστμούς στα πρόσωπα μας λόγω της σθεναρής θέσης που κρατήσαμε στην προχθεσινή συνεδρία του Δ.Σ του Παναθηναϊκού για φλέγοντα θέματα της ομάδας που για δεκαετίες αγαπήσαμε και υπηρετήσαμε.

«Βόμβα» ΕΠΟ σε ΑΕΚ

«Βόμβα» ΕΠΟ σε ΑΕΚ

Εγγυητική επιστολή ύψους 7 εκατ. ευρώ ζήτησε η ΟμοσπονδίαΕγγυητική επιστολή ύψους 7 εκατ. ευρώ ζήτησε η ΕΠΟ από την ΑΕΚ, µία µόλις ηµέρα πριν εκπνεύσει η προθεσµία υποβολής των εγγράφων για την αδειοδότηση, προκειμένου να είναι καλυμμένη για επισφαλείς υποχρεώσεις.

Απέκλεισαν όλες τις εισόδους του υπουργείου Εσωτερικών

Απέκλεισαν όλες τις εισόδους του υπουργείου Εσωτερικών

Εξοργισμένοι οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο σπίτι»Άκαρπη απέβη η συνάντηση των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» με τον υφυπουργό Εσωτερικών Γιώργο Ντόλιο. Οι εργαζόμενοι του εξέθεσαν όλα τα αιτήματα τους, αλλά δεν πήραν καμία διαβεβαίωση και υπόσχεση ότι θα ικανοποιηθούν.

Αποχώρησαν από το υπουργείο Υγείας οι εργαζόμενοι


Στην κυκλοφορία δόθηκε η ΑριστοτέλουςΈφυγαν από το υπουργείο Υγείας οι εργαζόμενοι των δημόσιων νοσοκομείων που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί παρά την έντονη βροχόπτωση. Εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ είχαν ζητήσει να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, αλλά έφυγαν άπραγοι αφού δεν έγιναν δεκτοί.

Βρέθηκαν βιβλία με αναφορές στη σταύρωση του Χριστού

Νέες διαστάσεις για το Θείο Δράμα

Νέα δεδομένα για τα τελευταία χρόνια του Χριστού πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας μετά από ανακάλυψη 70 μεταλλικών εγχειριδίων με κρυπτογραφημένο υλικό για τη σταύρωση Του. Τα μεταλλικά βιβλία βρέθηκαν σε σπηλιά της Ιορδανίας και αναμένεται ότι θα φέρουν στο φως άγνωστες πτυχές των πρώιμων χρόνων του Χριστιανισμού.

Αντικυβερνητική διαδήλωση στην Κροατία

Αντικυβερνητική διαδήλωση στην Κροατία

Με χειροπέδες 14 διαδηλωτές

Στη σύλληψη 14 διαδηλωτών, με την κατηγορία της διατάραξης της κοινής ειρήνης, προχώρησαν οι κροατικές αστυνομικές δυνάμεις στη διάρκεια της χθεσινής αντικυβερνητικής συγκέντρωσης στο Ζάγκρεμπ.

H σέξι Irina Shayk σε νέα φωτογράφιση


ΔΕΙΤΕ: Καυτό θηλυκό!«Η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως» λέει ο σοφός λαός και γι΄αυτό η Irina Shayk φροντίζει να φωτογραφίζεται συχνά, ώστε να μην ξεχνάμε πόσο σέξι είναι. Η καλλονή από τη Ρωσία πόζαρε για νέα σειρά μαγιό και... επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά, απολαύστε την...

Και οι τρεις είναι υπέροχες!

Αποπλανητικές και σαγηνευτικές είναι οι Adriana Lima, Alessandra Ambrosio και Candice Swanepoel με εμφάνιση που κολάζει! Τα τρία σούπερ μοντέλα φωτογραφήθηκαν με μαγιό γνωστής εταιρίας και φυσικά κανείς δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω τους!
Δείτε τις φωτογραφίες...

Μεγάλες ουρές στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας

Μεγάλες ουρές στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας

Σε εξέλιξη η απογραφή για τα δελτία Κοινωνικού Τουρισμού

Μέχρι το... επόμενο οικοδομικό τετράγωνο έφτανε η ουρά των δικαιούχων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας στο υποκατάστημα της Πατησίων, πριν καν το γραφείο ανοίξει ούτως ώστε να αρχίσουν να μοιράζονται αριθμοί προτεραιότητας.

«Πράσινο φως» για την επέκταση του μετρό στον Πειραιά

«Πράσινο φως» για την επέκταση του μετρό στον Πειραιά

Το ΚΑΣ ενέκρινε τη μελέτη για τη χωροθέτηση του έργουΟμόφωνη έγκριση πήρε από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο η χωροθέτηση του έργου «Επέκταση της Γραμμής 3, τμήμα Χαϊδάρι-Πειραιάς», η επέκταση δηλαδή της γραμμής του μετρό που σήμερα φτάνει μέχρι το Αιγάλεω.

H Τουρκία εκσυγχρονίζει τις αερογραμμές της

Νέα αεροσκάφη και εξάπλωση των πτήσεων

Συνεχίζεται το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των τουρκικών αερογραμμών Turkish Airlines, με την αγορά δύο νέων αεροσκαφών Α321-220, από την ευρωπαϊκή κοινοπραξία παραγωγής αεροσκαφών Airbus. Έτσι ο συνολικός αριθμός των αεροσκαφών που προστέθηκαν στο στόλο της εταιρίας κατά τον τελευταίο μήνα έφτασαν τα έξι.

Ενώπιον δημοσιογράφων αύριο ο Ιάπωνας πρωθυπουργός

Ενώπιον δημοσιογράφων αύριο ο Ιάπωνας πρωθυπουργός

Στο επίκεντρο πυρηνικά και οικονομία

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει αύριο ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Ναότο Καν μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού της χώρας αλλά και τις ραγδαίες εξελίξεις στην πυρηνική κρίση με επίκεντρο τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα.

Στο δεύτερο γύρο ο Σαρκοζί

Στο δεύτερο γύρο ο Σαρκοζί

Στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας το 2012

Μετά τα αλλεπάλληλα κακά μαντάτα για τη δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου που καταγράφει ιστορικά χαμηλά, μία νέα δημοσκόπηση έρχεται για να του δώσει μία ανάσα ανακούφισης καθώς δείχνει πως μπορεί να περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών που θα γίνουν στη Γαλλία το 2012.

H κινηματογραφική αδερφή του Robert Pattinson

H κινηματογραφική αδερφή του Robert Pattinson

ΔΕΙΤΕ: Τη λολίτα Ashley GreeneΤο «Twilight» εκτός από το Robert Pattinson και την Kristen Stewart έχει να παινεύεται για ακόμη μια ηθοποιό του, την Ashley Greene. Η κινηματογραφική αδερφή του Ρobert Pattinson μπορεί στην ταινία να υποδύεται βαμπίρ, αλλά στην πραγματικότητα είναι αγγελικά πλασμένη!

Δεν επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Βρύζας

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ έβαλε ο Ζήσης Βρύζας. Με γραπτή δήλωση του ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος, ξεκαθάρισε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα.

Κάθε μέρα κι έναν παίκτη της ΑΕΚ «χτυπάει» η Παλέρμο

Μετά τα δημοσιεύματα της Τρίτης που παρουσίαζαν τον Κώστα Μανωλά στο στόχαστρο των Σικελών, σήμερα ήρθαν νέες «κιτρινόμαυρες» αναφορές σε ΜΜΕ της Ιταλίας.

Η Ελλάδα μπαίνει στη «μετά-ΚΕΠ» εποχή

Η Ελλάδα μπαίνει στη «μετά-ΚΕΠ» εποχή 

Εγκρίθηκε στο υπουργικό το ν/σ Ραγκούση για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση

Εγκρίθηκε από το υπουργικό Συμβούλιο το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Σε 10 ημέρες θα καθαρίσει η πόλη από τα σκουπίδια

Σε 10 ημέρες θα καθαρίσει η πόλη από τα σκουπίδια 

Αντιδράσεις από Κ. Γκιουλέκα και Σ. Ζαριαννόπουλο στις δηλώσεις Γ. Μπουτάρη

Σε 10 ημέρες η Θεσσαλονίκη θα καθαρίσει από τα σκουπίδια, δήλωσε σήμερα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης. Πρόσθεσε, πως έως το καλοκαίρι η εικόνα στην πόλη θα βελτιωθεί, και μέχρι το τέλος του χρόνου η Θεσσαλονίκη, με τη βοήθεια και των πολιτών, θα είναι υποδειγματική στον τομέα της καθαριότητας.

Η αστυνομία διέλυσε με πλαστικές σφαίρες διαδηλωτές

Η αστυνομία διέλυσε με πλαστικές σφαίρες διαδηλωτές

Έκρυθμη η κατάσταση στη Νότιο Αφρική

Η αστυνομία της Νότιας Αφρικής χρησιμοποίησε σήμερα πλαστικές σφαίρες εναντίον διαδηλωτών από έναν αυτοσχέδιο καταυλισμό στα περίχωρα του Γιοχάνεσμπουργκ, οι οποίοι ζητούσαν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Πυρηνικά εργοστάσια ετοιμάζει η Βρετανία

Πυρηνικά εργοστάσια ετοιμάζει η Βρετανία 

Το δυστύχημα στη Φουκουσίμα δεν τους αποτρέπει

Σε έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα το Smith School of Enterprise and the Environment (SSEE) του πανεπιστημίου της Οξφόρδης υποστηρίζει ότι τα πυρηνικά εργοστάσια παραμένουν ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και η Βρετανία δεν πρέπει να επιτρέψει την καθυστέρηση κατασκευής νέων πυρηνικών ομάδων, λόγω των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει η Ιαπωνία.

Οπισθοχωρούν οι Λίβυοι εξεγερμένοι

Οι Λίβυοι εξεγερμένοι οπισθοχωρούν σήμερα προς τα ανατολικά μετά από τους βομβαρδισμούς με ρουκέτες και πυρά εναντίον τους από τις πιστές στον συνταγματάρχη Καντάφι δυνάμεις, αφήνοντας έτσι τις κυβερνητικές δυνάμεις να προελαύνουν προς τις πετρελαιοπαραγωγές περιοχές της χώρας.

Ζιζέλ... και ξερό ψωμί!

Ζιζέλ... και ξερό ψωμί! 

ΔΕΙΤΕ: Εντυπωσιακή φωτογράφιση του μοντέλου

Ακόμη μια φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού προστέθηκε στη συλλογή της Ζιζέλ, καθώς αυτή τη φορά κοσμεί τη γαλλική έκδοση της «Vogue». Το εντυπωσιακό μοντέλο φωτογραφήθηκε στη φύση και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα!

Επιτέλους παραδέχθηκαν ότι είναι μαζί!

Επιτέλους παραδέχθηκαν ότι είναι μαζί! 

ΔΕΙΤΕ: Τη φωτογραφία που ανέβασε η Shakira στο twitter

Το κρυφτούλι με τους φωτογράφους και το ζεύγος Shakira- Gerard Pique έλαβε επίσημα τέλος! Η λατίνα σταρ μετά από μήνες παραδέχθηκε ότι είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή ποστάροντας στο twitter μια ρομαντική φωτογραφία των δυο τους. «Σας παρουσιάζω τη λιακάδα μου», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

Περίεργη υπόθεση ανθρωποκτονίας στο κέντρο της Αθήνας


Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 21χρονος, αλβανικής καταγωγής, στην οδό Μιαούλη 20, στο κέντρο της Αθήνας.

Δωμάτια με θέα... κυριολεκτικά!

Σίγουρα όποιος επισκεφτεί το ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου στο Χονγκ Κονγκ δεν πρόκειται να βαρεθεί ποτέ με τη θέα από το δωμάτιό του! Το «Ritz-Carlton Hong Kong» είναι το πιο ψηλό ξενοδοχείο του κόσμου, αλλά και το τέταρτο μεγαλύτερο, ενώ κάνει τα εγκαίνιά του σήμερα!

Αγοράκι τεσσάρων χρονών και... 62 κιλών!

Αγοράκι τεσσάρων χρονών και... 62 κιλών!

ΔΕΙΤΕ: Νέες απίστευτες φωτογραφίες του μικρού Lu Zhihao

Ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας είναι μόλις τεσσάρων χρονών και με ύψος 1,1 μέτρο φτάνει τα 62 κιλά! Ο Lu Zhihao άρχισε να παίρνει πολύ βάρος όταν ξαφνικά όταν ήταν τριών μηνών άνοιξε η όρεξή του.

Κλειστή η Πανεπιστημίου από συγκέντρωση στα Προπύλαια

Στους δρόμους δάσκαλοι, καθηγητές και γιατροί

Στα Προπύλαια έχουν συγκεντρωθεί εδώ και ώρα δάσκαλοι και καθηγητές στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας τους, αλλά και γιατροί του ΙΚΑ και των δημόσιων νοσοκομείων που πραγματοποιούν 48ωρη και 24ωρη απεργία αντίστοιχα.

Στα χέρια των τραπεζών η τύχη του Alter


Στα χέρια των τραπεζών η τύχη του Alter
Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα για το Alter, καθώς ενώ οι διαπραγματεύσεις με την Argo και τον Ανδρέα Ριαλλά συνεχίζονται, αύριο, τελευταία ημέρα του μήνα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, “σκάνε” επιταγές που δεν μπορούν να πληρωθούν και το κανάλι κινδυνεύει να μπει στον Τηρεσία.

Εκτός ταμπλό το Alter

Εκτός ταμπλό το Alter
Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας «Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ» (Alter Channel) από σήμερα 30η Μαρτίου 2011 αποφάσισε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών., κ. Σωκράτης Λαζαρίδης.

Ελβετικό "εγκώμιο" στον Γιάννη Μπουτάρη

Ελβετικό "εγκώμιο" στον Γιάννη Μπουτάρη
Εκτενές αφιέρωμα στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε η εφημερίδα της Ζυρίχης ΝΖΖ στο κυριακάτικο φύλλο της ( κυκλ 490,000) προβάλλοντας τη Θεσσαλονίκη ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό.
Σε άρθρο του ο Joachim Schirrmacher στη στήλη GPS σημειώνεται ότι η Θεσσαλονίκη "κοιμόταν" τα τελευταία 25 χρόνια , αλλά σήμερα οι κάτοικοι της ελπίζουν ότι με τη βοήθεια του νεοεκλεγέντος δημάρχου της, η πόλη τους θα "ξυπνήσει πάλι".

Πλήθος αστέρων στο "πάρτι γενεθλίων" του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ


Πλήθος αστέρων στο "πάρτι γενεθλίων" του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ
Διεθνείς αστέρες από το χώρο του κινηματογράφου και του τραγουδιού, καθώς και δεκάδες πολιτικοί θα παρευρεθούν σήμερα σε μουσική εκδήλωση στο Λονδίνο για να τιμήσουν τον πρώην σοβιετικό πρόεδρο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος στις αρχές του μήνα γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια.

Φονική θεομηνία στην Ταϊλάνδη

Φονική θεομηνία στην Ταϊλάνδη
Πλημμύρες και κατολισθήσεις στη νότια Ταϊλάνδη προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον 21 ανθρώπων, απέκλεισαν χιλιάδες τουρίστες και ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στις παραδόσεις καουτσούκ από τη χώρα, που είναι η μεγαλύτερη παραγωγός του παγκοσμίως, ανακοίνωσαν οι αρχές την Τετάρτη.

Η Penelope Cruz αποκτά αστέρι

Η Penelope Cruz αποκτά αστέρι 

Θα αφήσει τα ίχνη της στη Λεωφόρο της Δόξας

Είναι η πρώτη ισπανίδα ηθοποιός που κέρδισε όσκαρ και τώρα μια νέα διάκριση περιμένει την Penelope Cruz. Η ηθοποιός θα αποκτήσει το προσωπικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας αυτή την Παρασκευή. Πρόκειται για την 2.436η προσωπικότητα που λαμβάνει τη συγκεκριμένη διάκριση.

Καυτές φωτογραφίες «καίνε» την Christina Aguilera

Τις... ξέχασε σε ξενοδοχείο

Τα σκάνδαλα με φωτογραφίες διάσημων να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είτε επειδή κάποιος πρώην τις έδωσε στους παπαράτσι, είτε επειδή οι διάσημοι έπεσαν θύματα κλοπής, δεν είναι καινούργια. Η Christina Aguilera όμως κάνει τη διαφορά, αφού οι φωτογραφίες βρέθηκαν στα χέρια άλλου, επειδή της ξέχασε στο ξενοδοχείο που έμενε!

Φέρτε την Άνοιξη στη ντουλάπα σας

Φέρτε την Άνοιξη στη ντουλάπα σας 

…αλλά κάντε της χώρο πρώτα

 την καταπράσινη φύση με τα αγριολούλουδα που κάνουν τον αγώνα τους να επιβιώσουν στους λιγοστούς ελεύθερους χώρους της πόλης σε συνδυασμό με τις ανοιξιάτικες βιτρίνες, κάνουν ό,τι μπορούν για να μας υπενθυμίσουν ότι ήδη βρισκόμαστε στην ωραιότερη εποχή του χρόνου.

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Ιάκωβου Καμπανέλλη 

Τη «βαθιά της θλίψη» εκφράζει η πολιτική ηγεσία

Τη «βαθιά της θλίψη» για τον θάνατο του Ιάκωβου Καμπανέλλη εξέφρασε η πολιτική ηγεσία της χώρας. Για «μοναδική προσφορά στην Τέχνη και καθοριστική συμμετοχή στην Εθνική Αντίσταση» έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Με ένα «κλικ» οι φοιτητές βρίσκουν παρτενέρ για περιστασιακές σχέσεις

Τον τελευταίο καιρό το πανεπιστήμιο του Σικάγο βρίσκεται στο προσκήνιο. Και αυτό όχι γιατί απέσπασε κάποιο διεθνές βραβείο, αλλά λόγω της λειτουργίας ενός site που «βοηθάει» τους φοιτητές βρουν παρτενέρ σε περίπτωση που επιθυμούν να κάνουν περιστασιακό σεξ.

Σφυροκοπούν την Τρίπολη οι συμμαχικές δυνάμεις

Δύο βόμβες έπεσαν κοντά στην κατοικία Καντάφι

Εννέα ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα το απόγευμα στην Τρίπολη, εκ των οποίων δύο στον τομέα όπου βρίσκεται η κατοικία του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι και οι άλλες επτά στην περιοχή Ταζούρα, προάστιο στο ανατολικό τμήμα της λιβυκής πρωτεύουσας, σύμφωνα με ξένους δημοσιογράφους και αυτόπτες μάρτυρες.

Οι άγνωστες φωτογραφίες των Beatles

Οι άγνωστες φωτογραφίες των Beatles

ΔΕΙΤΕ: Βγαίνουν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Ακόμη και οι φανατικοί οπαδοί τους μπορεί να μην έχουν ακούσει ποτέ το όνομα του ανθρώπου που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία της rock 'n' roll μουσικής βιομηχανίας! Ο Bob Bonis ήταν ο μάνατζερ δύο από τα πιο γνωστά μουσικά σχήματα του 20ου αιώνα: των Beatles και των Rolling Stones.

Ένας φανταστικός άντρας...

ΔΕΙΤΕ:Τη φωτογράφιση του David Beckham για το «Fantastic man»

Ο David Beckham εκτός από καλός ποδοσφαιριστής τα καταφέρνει καλά και ως μοντέλο, καθώς σε ό,τι διαφήμιση ή φωτογράφιση και αν κάνει το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό. ο 35χρονος άσσος του ποδοσφαίρου πόζαρε για το περιοδικό «Fantastic Man» και αυτή την περίοδο είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του την πρώτη του κόρη μετά από τρία αγοράκια!
Δείτε τις φωτογραφίες...

Χορτοφάγοι στο «σκαμνί» για το θάνατο της κόρης τους

Χορτοφάγοι στο «σκαμνί» για το θάνατο της κόρης τους 

Τάιζαν το βρέφος με λαχανικά και γάλα και πέθανε

Δικάζεται σήμερα στο κακουργιοδικείο της Αμιένης, στη βόρεια Γαλλία, το ζευγάρι χορτοφάγων που κατηγορείται ότι προκάλεσε το θάνατο της 11μηνης κόρης τους λόγω στέρησης προϊόντων ζωικής προέλευσης από τη διατροφή της.

Αποσύρουν το αστέρι της Βεργίνας από τα πτυχία

Μετά από εντολή του ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ προς το πανεπιστήμιο του Στιπ

Το κρατικό πανεπιστήμιο του Στιπ, κατόπιν υπόδειξης του υπουργείου Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, αποσύρει τη χρήση του συμβόλου του αστεριού της Βεργίνας, το οποίο απεικονίζεται στα πτυχία των απόφοιτων που απονέμει το πανεπιστήμιο αυτό.

Παραιτήθηκε η κυβέρνηση της Συρίας

Δεκτή έκανε την παραίτηση της κυβέρνησης ο πρόεδρος της Συρίας Bashae al – Assad, σύμφωνα με ανακοίνωση στην κρατική τηλεόραση της Συρίας.

«Μαύρος Κύκνος» με... άλλο σώμα

«Μαύρος Κύκνος» με... άλλο σώμα 

Η μπαλαρίνα που ντούμπλαρε την Portman αποκαλύπτει

Η μπαλαρίνα Sarah Lane που ντούμπλαρε τη Natalie Portman στις απαιτητικές σκηνές του «Μαύρου Κύκνου» έριξε μπηχτές για το κατά πόσο άξιζε η ηθοποιός όλη αυτή την προσοχή και τα βραβεία, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά της η Portman «έκανε το 5% του χορού».

Κατέβηκε στο δρόμο ο Jude Law

Κατέβηκε στο δρόμο ο Jude Law 

ΔΕΙΤΕ: Με ποιο συνάδελφό του συμμετείχε στην πορεία

Γι' αυτά που πιστεύει ο Jude Law δε διστάζει να βγει ακόμη και στο δρόμο, ώστε να τα στηρίξει. Ο ηθοποιός βρέθηκε στους δρόμους του Λονδίνου διαμαρτυρόμενος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Λευκορωσία, καθώς κρατούνται εκεί κάποιοι διεθνείς δημοσιογράφοι κατηγορούμενοι για εξύβριση του προέδρου της χώρας.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...