Πρόταση νόμου από τον ΛΑ.Ο.Σ. για την κατάργηση του ακαδημαϊκού ασύλου

Το ακαδημαϊκό άσυλο ρυθμίζεται στο άρθρ. 3 του Ν. 3549/07, το οποίο αντικατέστησε και κατήργησε τα άρθρ. 2 του Ν. 1268/83 και 2 και 7 του Ν. 1404/83. Η σημερινή διατύπωση του ακαδημαϊκού ασύλου έχει ως εξής:

«1. Στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κατοχυρώνεται η ακαδημαϊκή ελευθερία στην έρευνα και διδασκαλία, καθώς και η ελεύθερη έκφραση και διακίνηση των ιδεών.

2. Δεν επιτρέπεται η επιβολή ορισμένων μόνον επιστημονικών απόψεων και ιδεών και η διεξαγωγή απόρρητης έρευνας.

3. Το ακαδημαϊκό άσυλο αναγνωρίζεται για την κατοχύρωση των ακαδημαϊκών ελευθεριών και για την προστασία του δικαιώματος στη γνώση, τη μάθηση και την εργασία όλων ανεξαιρέτως των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας των ΑΕΙ, και των εργαζομένων σε αυτά, έναντι οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει.

SIEMENS-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ : σημειώσατε 2

Η εβδομάδα που τελειώνει σημαδεύτηκε κατά τη γνώμη από ένα σημαντικό γεγονός. Μην πάει ο νούς σας στο πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για την SIEMENS, ούτε στην κατάληψη της νομικής σχολής Αθηνών από 230 λαθρομετανάστες. Το γεγονός της εβδομάδας ήταν η βιαστική απόσυρση από τα φώτα της δημοσιότητος του πορίσματος για την SIEMENS και η ταυτόχρονη προβολή της μετατροπής του πανεπιστημίου Αθηνών, σε λαθρομεταναστευτικό υπνωτήριο. Το φυσικό και, κατά την άποψή μου, επακόλουθο ήταν να πλημμυρίσουν τα κανάλια με τηλεοπτικά λύματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημεία Επικαιρότητας: Εξωτερική Πολιτική ουσίας και όχι επικοινωνίας

Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2011
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε την επικοινωνιακή προσπάθεια που επιχειρείται έντεχνα και μεθοδικά τους τελευταίους μήνες ώστε να προβληθεί η αποτελεσματικότητα και η «πυγμή» της ελληνικής κυβέρνησης στα θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Ας προσπαθήσουμε όμως να δούμε σε τρεις πράξεις την πορεία των εξελίξεων.

Tελικά δεν μας στηρίζετε γιατί είμαστε διαφορετικοί...........

Του Σταύρου Μαρίνη 
Εκτός από καμιά 500αριά φανατικούς αναγνώστες μας όλοι οι άλλοι "λαθροαναγνώστες" μας δεν μας θέλουν στο διαδίκτυο γιατί αρνούνται την διαφορετικότητά μας. Δεν κατανοούν την καθαρότητά μας και κυρίως δεν γουστάρουν που αμφισβητούμε την δήθεν ανωτερότητά τους!!! Εμείς είμαστε εδώ για να μιλάμε στην συνείδησή σας και όχι για να κάνουμε απλή καταγραφή ειδήσεων. Είμαστε εδώ για να σας θυμίζουμε ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα ή μηχανές. Μπορεί να μην θέλετε  να υπάρχουν τέτοια blogs ή sites στο διαδίκτυο γιατί χαλάμε την πιάτσα και κυρίως δεν γουστάρετε να έχουμε έσοδα από αυτήν μας την δραστηριότητα. Με τα κλικ σας στηρίζετε τους οικονομικά ισχυρούς που χρόνια τώρα σας χαϊδεύουν τα αυτιά και σας αποκρύπτουν τις πιο σοβαρές ειδήσεις.

Οι κυκλοφορίες των κυριακάτικων φύλλων



Μία από τα ίδια οι κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων με εξαίρεση την άνοδο του Πρώτου Θέματος που βγήκε στα περίπτερα με το περιοδικό OLIVE* και πούλησε περί τις 23.000 φύλλα περισσότερα από την προηγούμενη Κυριακή. Στην πρώτη θέση κι αυτή την εβδομάδα η Καθημερινή που πούλησε περί τις 148.000 φύλλα. Σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία των πρακτορείων οι εφημερίδες πανελλαδικά πούλησαν: Καθημερινή 148.000, Πρώτο Θέμα 134.000, Βήμα 121.000, Real News 103.000, Ελευθεροτυπία 96.000, Έθνος 83.000, Ελεύθερος Τύπος 44.000 και Αποκαλύψεις 19.000.

1-0 ο Ολυμπιακός στον Βόλο

1-0 o Θρύλος νικάει τον Ολυμπιακό Βόλου στον Βόλο με γκολ του Φουστέρ από το 19'. Θα κρατήσει δυνάμεις για την Τετάρτη όπου πάει στην Τούμπα για να πάρει το εισητήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αυτές τις ειδήσεις δεν τις χάνουμε!!!!



Δεν ξέρουμε που βρήκαν αυτήν την μελαχρινή καλλονή οι συνάδελφοι της sportday πάντως εμάς μας αρέσει πάρα πολύ γιατί συνδιάζει ομορφιά , καλή εκφορά λόγου και κυρίως δείχνει πολύ έξυπνη. Την λένε Ελένη Θεοδόση και είναι η αγαπημένη μας παρουσιάστρια στο web tv της sportday. Παρακολουθείστε την και  σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μας .

Απίστευτη ιστορία: Παππούς στα 29 του!

Απίστευτη ιστορία: Παππούς στα 29 του!
| Ακούστε ιστορία να πάθετε πλάκα... Βρετανός, 29 ετών ετοιμάζεται να γίνει παππούς!
Ο 29χρονος θα αποκτήσει το πρώτο του εγγόνι από την 14χρονη κόρη του, η οποία έμεινε έγκυος από τον 15χρονο φίλο της με τον οποίο έχει σχέση εδώ και μερικούς μήνες.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ"

Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε την κατάντια στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί στην εφημερίδα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ". Έχουν να πληρωθούν τρεις μήνες και όσοι έφυγαν ή απολύθηκαν δεν έχουν πάρει όλα τα λεφτά τους. Βέβαια το φύλλο του κύριου Σεραφείμ Κοτρώτσου βγαίνει κανονικά μόνο που οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται!!!

ΔΙΑΘΕΣΜΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ

Δέσμη πρωτοβουλιών για την εμπέδωση της διαφάνειας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.Πρόθεσή του - όπως είπε ο κ. Παπανδρέου – «είναι η αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος, το χτύπημα του μαύρου πολιτικού χρήματος μέσα από τη ριζική αλλαγή που διέπει τα οικονομικά των κομμάτων και το πόθεν έσχες των βουλευτών.»..
Προκάλεσε μάλιστα, λέγοντας : «Να δούμε πώς θα αντιδράσουν τα άλλα κόμματα που στα λόγια εμφανίζονται καλοί».

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ





Μόνο το Ράδιο 9 έσπασε την συνωμοσία της σιωπής των καναλιών που έκοψαν και έραψαν όσα σημαντικά είπε ο Πρύτανης

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Συσκευή μετρά το λίπος που καίμε στη γυμναστική

ΛΟΝΔΙΝΟ. Μια συσκευή ανάλυσης της αναπνοής η οποία αποκαλύπτει αν το γυμναστήριο... κάνει δουλειά, κοινώς αν ο οργανισμός καίει το περιττό λίπος, αναπτύσσεται από βρετανούς επιστήμονες της εταιρείας Οxford Μedical Diagnostics. Η συσκευή ανιχνεύει πότε ο οργανισμός έχει χρησιμοποιήσει όλα τα αποθέματα ενέργειας που έχει λάβει μέσω των τροφών με αποτέλεσμα να αρχίσει να διασπά τα αποθέματα λίπους.

Ρωσία: Ο Medvedev θέλει να θέσει ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ τους Εθνικιστές

ΡΩΣΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
Την εβδομάδα που μας πέρασε ο πρόεδρος της Ρωσίας Dmitry Medvedev ζήτησε από τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη να ληφθούν άμεσα και σκληρά μέτρα για την πάταξη του Ρώσικου Εθνικιστικού Κινήματος.

Συνεχίζεται η δίκη Θάνου-Κεντέρη

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται σήμερα η δίκη για το τροχαίο ατύχημα που είχαν την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων οι ολυμπιονίκες Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου. Και οι δύο, όπως είναι γνωστό, έχουν επιλέξει αντί να είναι παρόντες στο εδώλιο να εκπροσωπηθούν - όπως έχουν δικαίωμα - από τους δικηγόρους τους.

Το tro-ma-ktiko είναι συμφερόντων του Γ. Κουρή

Στο άρμα των συμφερόντων του Γιώργου Κουρή είναι το blog το οποίο πάτησε πάνω στο αίμα του Σωκράτη Γκιόλια για να γίνει γνωστό και να έχει καθημερινά χιλιάδες επισκέψεις. Για αυτό και στο kontra tv είναι homepage σε όλους τους υπολογιστές αφού μέρα-νύχτα οι συντάκτες ενημερώνονται από το μαϊμούδομπλοκ!!!!

Αντ.Σαμαράς: Πόθεν έσχες από το ‘74 έως σήμερα

 Με μια πρόταση – τοποθέτηση για το θέμα της πολιτικής διαφθοράς ξεκίνησε ο Αντώνης Σαμαράς την ομιλία του στην Προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση στην Βουλή για τα εθνικά θέματα, που ο ίδιος είχε ζητήσει.

Εφημερεύοντα φαρμακεία

Σήμερα, τα εφημερεύοντα φαρμακεία απ' όπου μπορείτε να εξυπηρετηθείτε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο διαμορφώνονται ως εξής:

ΑΘΗΝΑ

8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-12μ.μ.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Λ.ΡΙΑΝΚΟΥΡ 33 ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ (ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) Τηλ. 210-6914994
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΑΓ.ΠΑΝΤΩΝ 49 & ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ Τηλ. 210-9585552
ΚΥΨΕΛΗ: ΚΕΡΚΥΡΑΣ 31 Τηλ. 210-8815039
Ν.ΚΟΣΜΟΣ: ΣΠΙΝΘΑΡΟΥ 21 - ΠΥΘΑΙΟΥ (ΑΠΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 80) Τηλ. 210-9020430
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΑΣΤΥΔΑΜΑΝΤΟΣ 13 Τηλ. 210-7211370
ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΩ: ΑΧΑΡΝΩΝ 341-ΝΙΡΒΑΝΑ 4 Τηλ. 210-2025135
ΠΛ.ΒΑΘΗ: ΗΠΕΙΡΟΥ 40-ΑΧΑΡΝΩΝ Τηλ. 210-8212689
ΠΛ.ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ: ΚΙΘΑΙΡΩΝΟΣ 36-38 ΚΑΙ ΚΥΘΝΟΥ 28 Τηλ. 210-2232400

8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-8π.μ.

Δέσμευσαν το 50% των λογαριασμών του Alter


 Σε νέες περιπέτειες o τηλεοπτικός σταθμός Alter. Μετά την «απώλεια» της Αννίτας Πάνια, ενός από τα πιο δυνατά τους χαρτιά, με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών δεσμεύτηκε το 50% των λογαριασμών του καναλιού.

«Απλήρωτη για μήνες η Αννίτα Πάνια στο Alter...»


Η φτώχεια φέρνει γκρίνια και... αποχωρήσεις. Στα μαχαίρια βρίσκονται εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα η τηλεπαρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών Αννίτα Πάνια με το κανάλι Alter.

Σαραντάημερο Μνημόσυνο για ακόμη μία δέσμευση της κυβέρνησης.

 «Μπορείς να δεις πολλά, απλώς ακούγοντας» (Yogi Berra)
Τον Δεκέμβριο ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου επιχείρησε μέσα σε πολυνομοσχέδιο να περάσει και τη διαγραφή «κάποιων» από την λίστα με τους οφειλέτες του Δημοσίου. Ο λόγος για τη διαγραφή των 24 από τα 33 δισεκατομμύρια ευρώ των ληξιπρόθεσμων χρεών, στο σύνολο των οποίων η κυβέρνηση υποστήριζε προεκλογικά …. ότι θα στηριχθεί, ώστε να αυξήσει τα έσοδα!

Το «χρυσό» δίδυμο

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr
Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος μέσα στο 2011, με το «φονικό» δίδυμο Σαλπιγγίδη-Αθανασιάδη να έχει δώσει και τους δέκα βαθμούς στον Δικέφαλο το νέο έτος. Το gazzetta.gr αναλύει.
Ο ΠΑΟΚ χθες κατέγραψε μία ακόμη νίκη τη φετινή περίοδο, απέναντι στην Ξάνθη. Ο Δικέφαλος νίκησε με 2-1, πετυχαίνοντας την τρίτη σερί του νίκη στο πρωτάθλημα και έφτασε συνολικά τους δέκα βαθμούς στο 2011. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν μόνοι τρίτοι στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ και πλέον θέλουν να διατηρηθούν εκεί χάρη και στην πολύ καλή συνεργασία στην επίθεση του Στέφανου Αθανασιάδη με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

"ΣΤΑΥΡΟ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ"...

Γράφει ο Π, Καμμένος
Σταύρο, καλό ταξίδι,
Σε μια χώρα υπό κατοχή.
Σε μια χώρα που εξύμνησαν ποιητές λογοτέχνες άρχοντες και δούλοι
Μια χώρα που ήταν τελευταία σε αυτοκτονίες και χρήση αντικαταθλιπτικών
Και τώρα όπως μας λέει το ευρωβαρόμετρο είναι με τους πιο απογοητευμένους πολίτες της Ε.Ε.
Σε μία χώρα που οι «αναλυτές», αλήτες, απαξιώνουν τα πάντα.
Σε μια χώρα που κάνει πρώτη είδηση το πισοκωλυτό μιας βίζιτας, και θάβει τον αυτοπυρπολισμό ενός πολύτεκνου που δεν μπορεί να πληρώσει τις δόσεις της Τράπεζας και απειλείται από τις εισπράκτικές εταιρίες.

Δύσκολες μέρες για την Πατρίδα μας

Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Του Σταύρου Μαρίνη 
Τις τελευταίες μέρες γίνεται μια προσπάθεια να μας πείσουν για την αναγκαιότητα να ακολουθήσουμε διαφορετικές συνήθειες από αυτές που χρόνια μας είχαν συνηθίσει. Λεφτά δεν κινούνται στην αγορά , μαγαζιά κλείνουν καθημερινά και στην δημοσιογραφία γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω αφού κανείς δεν μπορεί να διεκδικήσει ικανοποιητικά χρήματα ακόμα και στον "μαγικό" κόσμο της τηλεόρασης. Φυσικά το πρόβλημα είναι έντονο για τα νέα παιδιά που θα κληθούν να δουλεύουν για 500 ευρώ τον μήνα και ίσως και λιγότερα και θα πληρώσουν τις δικές μας αμαρτίες και ατασθαλίες χρόνων.

Και όμως υπάρχουν κάποιοι που ακόμα πιστεύουν ότι είμαστε όλοι ίδιοι

Του Σταύρου Μαρίνη 
ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ
Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να έχουν τελείως αρνητική γνώμη για σένα άνθρωποι που αγαπάς. Όμως περισσότερο δυσάρεστο είναι να νομίζουν ότι μπορείς να τα ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ όλα για να είσαι μαζί τους!!! Όχι φυσικά ότι δεν δώσαμε εμείς το δικαίωμα να πιστέψουν ότι είμαστε από κανένα Αγρίνιο ή καμιά Άρτα αλλά να δυστυχώς για εσάς εκεί έξω και ευτυχώς για μένα γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στην πανέμορφη Ηλιούπολη!!!!! Είμαι σήμερα πολύ  στεναχωρημένος γιατί πρέπει να σας ομολογήσω ότι πολλές φορές η δική σας ΑΓΑΠΗ ήταν πολύ λίγη για μένα.

Nikos Oikonomopoulos - Dwro gia sena (New song 2010)

Augoustos-Vasilis Karras / KARRAS - AYGOUSTOS ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Νίκος Γκιόλιας - ΦωνάΖΩ

«Είναι στο χέρι σου, Ραφίκ...»

Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διααμήνυσαν στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Ραφίκ Τζιμπούρ ότι ναι μεν πιστεύουν στις ικανότητές του, αλλά αν συμβεί κάτι... περίεργο με τη συμπεριφορά του, τότε ο Γαλλοαλγερινός θα αποτελέσει παρελθόν.
Αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία και να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος φάνηκε διατεθειμένος να μη δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στα αποδυτήρια των Πειραιωτών. Σύμφωνα με τον ΓΑΥΡΟ πάντως, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» φρόντισαν να βάλουν από... νωρίς τον Γαλλοαλγερινό άσο στο κλιμα της ομάδας, τονίζοντάς του τα εξής:

Ζητείται εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη για βεβήλωση μνήμης νεκρού!!!

ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΤΗΛΗ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ
@ Τι έπαθε ο κλέφτης του τρωκτικού και κλαίει πάλι πατέρα;

@ Τι να σου πω παιδί μου, κάτι θα διάβασε και τον τσίμπησε η συνείδησή του…

@ Ειδικά από τότε που τον έδιωξαν γιατί έκρυβε επί έξι μήνες το θέμα του Εφραίμ από το γραφείο, του έχει μείνει η εμμονή του ρουφιάνου της μονής και έχει τρελαθεί…

@ Για να μη σου πω κάτι άλλα που έμαθα και βελάξει…
Το url της στήλης ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ από την ζοugla.gr

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=230224&cid=9
Κανείς από την zougla.gr δεν μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει γιατί συνεχίζουν να ΒΡΙΖΟΥΝ έναν ΝΕΚΡΟ. Γιατί και η ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ έχει τα όριά της. Εμείς θα συνεχίσουμε να τους θυμίζουμε τον επί 17 χρόνια συνεργάτη των εκπομπών τους και κουμπάρο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. 

Δεν πήγε καλά η χθεσινή "ζούγκλα"

ΠΑΤΩΣΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ 11,3% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ

Του Σταύρου Μαρίνη 

Δεν πήγε χθες καλά η εκπομπή "Ζούγκλα" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου 

Αποκαλύπτεται φαγοπότι εκατομμυρίων ευρώ - 80 σκάνδαλα στην Υγεία!

- Μόνο στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης ζημιά 1,5 εκατ,. ευρώ!
- Περίπου 1 εκατ. σε γάζες, επιδέσμους και όργανα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης!
- Η ζημιά για το ελληνικό δημόσιο ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ!


Ζαλάδα προκαλούν τα εκατομμύρια που έκαναν φτερά από τους επιτήδειους της υγείας οι οποίοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να φτάσει το ΕΣΥ λίγο πριν την κατάρρευση.

Συμβουλές για περίπτωση αρπαγής τσάντας

  • Μην μεταφέρετε μεγάλα χρηματικά ποσά στο πορτοφόλι σας, την τσάντα ή τη τσέπη σας.
  • Μη βάζετε το πορτοφόλι σας σε πίσω τσέπη.
  • Μην μεταφέρετε πιστωτικές κάρτες και µπλοκ επιταγών στην ίδια τσέπη ή τσάντα.
  • Μην παίρνετε τσάντα όταν πηγαίνετε για ψώνια σε καταστήματα και ιδιαιτέρως σε σημεία που συχνάζει πολύς κόσμος (λαϊκή αγορά, πολυκαταστήματα κ.λ.π.) και ειδικά σε περιόδους εορτών.
  • Σε χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός προστατέψτε καλά τις τσάντες και το πορτοφόλι σας.
  • Για κανένα λόγο μην αφήνετε ανοιχτές τις τσάντες.
  • Μην αφήνετε τις τσάντες έξω από δοκιμαστήρια καταστημάτων ρούχων.

"Έσβησε η σέξι Κόρα μετλα την έκτη πλαστική στο στήθος"

Οι γερμανικές ταμπλόϊντ θρηνούν τον χαμό της 23χρονης Κοραλιν Μπέργκερ, από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της γερμανικής τηλεόρασης που γεννήθηκε μέσα από τα ριάλιτι.
Η σέξι Κόρα όπως την αποκαλούσαν έπσε σε κώμα και τελικά κατέληξε μετά την 6η πλαστική επέμβαση στο στήθος της σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Νέες εξελίξεις στο διαζύγιο Δάντη - Θεοδώρου! Tι ζητάει ο τραγουδιστής;

Ο Χρήστος Δάντης, σύμφωνα με το Star, έστειλε e-mail στη Φλώρα Θεοδώρου, με το οποίο της ζητάει να πληρώνει ενοίκιο, εάν θέλει να μένει στο σπίτι, το οποίο φαίνεται πως διεκδικούν και οι δύο πλευρές. Οι δυο τους, δεν έχουν υπογράψει ακόμα ιδιωτικό συμφωνητικό.

Πεταλωτής Vs … Πεταλωτή

Χθες το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και στο δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου, δήλωνε ότι :

Πλιάτσικο στα σκηνικά του "Νησιού"

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Πριν καλά καλά ολοκληρωθούν τα γυρίσματα ξεκίνησε και η λεηλάτηση των σκηνικών που είχαν στηθεί για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς "Το Νησί" ! τη σοβαρή αυτή καταγγελία έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας Βαγγέλης Μαυρικάκης που ζήτησε να προστατευθεί ο χώρος!

Στα ύψη η αισχροκέρδεια στα καύσιμα

Από τη μία η τιμή της αμόλυβδης που έχει πάρει την ανιούσια, από την άλλη πλευρά η αισχροκέρδεια χωρίς "φρένο" σε κάποια πρατήρια της χώρας, και η μετακίνηση με το αυτοκίνητο έχει καταλήξει πολυτέλεια για τους περισσότερους οδηγούς.

Ο ΑΝΤ1 πληρώνει… τη νύφη!

Χαμός γίνεται στον ΑΝΤ1 με την προετοιμασία για την καινούργια εκπομπή «Μην το πεις στη νύφη». Το τι αίτηση έχει πέσει δεν περιγράφεται!

Ο σύντροφος της Ματσούκα γράφει για εκείνη…

Ο νέος σύντροφος της Δήμητρας Ματσούκα, Φώτης Βαλλάτος, είναι διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα «LIFO» και αποφάσισε να γράψει λίγα λόγια για την αγαπημένη του.

Η Jessica Biel ασυνόδευτη στην παραλία

Η διάσημη ηθοποιός φόρεσε το sexy μαγιό της και πήγε στην παραλία να χαρεί τον ήλιο με μια φίλη της και το μωρό της.

Κίνημα γυναικών κατά του Μπερλουσκόνι

Οι τελευταίες περιπέτειες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται ότι προκαλούν μεγάλες αντιδράσεις σε γυναικείες και φεμινιστικές οργανώσεις, που κατηγορούν τον ιταλό πρωθυπουργό για απόπειρα εξευτελισμού του γυναικείου φύλου. «∆εν είναι όλες οι γυναίκες στην Ιταλία πόρνες ή σόουγκερλ», υπογραµµίζουν χαρακτηριστικά σε διακήρυξή τους στο Ιντερνετ περισσότερες από 2.000 Ιταλίδες, μεταξύ των οποίων πολιτικοί, καλλιτέχνιδες αλλά και απλές µητέρες και κόρες.

Το Υπουργείο Οικονομικών ζητά φοροφυγάδες από το Wikileaks

Το ότι στην Ελβετία δικάζεται ένας πρώην κορυφαίος τραπεζίτης της χώρας, επειδή διέρρευσε στο Wikileaks τα ονόματα ξένων μεγαλοκαταθετών που είχαν ανοίξει λογαριασμούς στην ελβετική τράπεζα που διηύθυνε στα νησιά Κεϊμάν, ίσως το γνωρίζετε.

''Το ατύχημα του γιου μου, ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει!''

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τον γιο της, την καθημερινότητα της και για όσα έχει αναθεωρήσει στη ζωή της.
Δύο χρόνια μετά την τελευταία της συνέντευξη, η γνωστή δημοσιογράφος, Έλενα Κατρίτση, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ''People'', έχει αναθεωρήσει σκέψεις κι έχει ανακαλύψει αντοχές, που δεν γνώριζε ότι διέθετε.

Έκρυβε ναρκωτικά μέσα στη μοτοσυκλέτα!

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 35χρονος στο λιμάνι της Ζακύνθου...
Σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, ο 35χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, έχοντας στην κατοχή του 200 γραμμάρια ηρωΐνης και 25 γραμμάρια κοκαΐνης.

Στη συγχώνευση εκατοντάδων δημοσίων φορέων προχωρεί η Κυβέρνηση

Νομοσχέδιο που προβλέπει την κατάργηση δεκάδων δημοσίων οργανισμών, τη συγχώνευση εκατοντάδων φορέων, αλλά και το κλείσιμο πλήθους δημοσίων επιχειρήσεων θα καταθέσει στη Βουλή εντός του Φεβρουαρίου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

Βρέθηκε νέα αποθήκη με είδη παραεμπορίου στον Ταύρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί, έρευνα των αρχών σε μία ακόμα αποθήκη με είδη παραεμπορίου που βρέθηκε στην οδό Τεώ 20 στον Ταύρο.

Θ. Βισκαδουράκης: "Αλλάζω κινητό, παίρνω το παιδί στο σπίτι και δεν ξαναμιλάω!"

Όπως έχουμε δει στο τρέιλερ της εκπομπής του "Πάμε Πακέτο", ο Θανάσης Βισκαδουράκης συναντάει την κόρη, που δεν γνώριζε ότι είχε. Τι λέει ο ίδιος στο TLIFE και ποια είναι τα συναισθήματά του;

Έρχονται αραβικές επενδύσεις στην Ολυμπία

Έντονες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα για επενδυτικές πρωτοβουλίες διεθνούς ενδιαφέροντος στην Ηλεία και μάλιστα με την «σφραγίδα» της κυβέρνησης και του ιδίου του πρωθυπουργού.

Όταν λέμε κλέβουν τα πάντα…

… εννοούμε τα πάντα. Μέχρι και... ρεύμα! Κατά τ' άλλα,οι κλοπές σε εξωλέμβιες τείνουν να εξελιχθούν σε μάστιγα στην περιοχή μεταξύ Βαρθολομιού και Κυλλήνης, ενώ ως και κλοπή διαγνωστικού από συνεργείο καταγράφηκε.

Η Κάρτα του Πολίτη θα προστατεύει αυστηρά τα προσωπικά δεδομένα, διαβεβαιώνει ο Γ.Ραγκούσης

Κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις για την αυστηρή προστασία των προσωπικών δεδομένων μέσα από τη Κάρτα του Πολίτη με την δέσμευση ότι θα ενσωματωθεί πλήρως η γνώμη της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Τραγικός θάνατος για χειριστή γερανού

Τον σκότωσε το ωστικό κύμα από την έκρηξη του ελαστικού που πήρε φωτιά, όταν ο γερανός ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια.

Την γνώρισε στο facebook, την φιλοξένησε και του "άδειασε" το σπίτι!

Γνώρισε μια Γιαπωνέζα στην δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και την κάλεσε να μείνει μαζί του για λίγες μέρες...

O πρόεδρος της Google εγκαταλείπει τη θέση του!


Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Google, Έρικ Σμιντ, ανακοίνωσε σήμερα οτι σε 3 περίπου μήνες εγκαταλείπει τη θέση του.

Η Μανωλίδου στο Πρωινό mou

Στη κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou» μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου κατά τη διάρκεια του πάρτι που διοργάνωσαν οι υπεύθυνοι του Mega για να γιορτάσουν τη λήξη του «Master Chef».

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...