Tελικά τον ξέχασαν πρώτοι όσοι ευνοήθηκαν από αυτόν

Ατυχώς για τα εκατομμύρια αναγνώστες του blog troktiko καμμιά έρευνα δεν γίνεται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δολοφόνων του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Μάλιστα οι διαδικτυακοί του φίλοι όλο και σπανιότερα ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα ενώ κανένα ΜΜΕ δεν έκανε αφιέρωμα στην συμπλήρωση ενός έτους από την στυγερή δολοφονία του τον περασμένο Ιούλιο. Εμείς με όση μικρή δύναμη είχαμε στο διαδίκτυο ασχοληθήκαμε και γίναμε οι ΚΑΚΟΙ κάθε φορά που αναφέραμε πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ τελικά και κοπάδι ήταν οι αναγνώστες του που τώρα διαβάζουν όσους τον πολέμησαν όσο ζούσε.
Επιχειρηματίες μεγάλου μεγέθους με τους οποίους ο Σωκράτης συνεργάστηκε αλλά και μεγαλοδημοσιογράφοι δεν γράφουν ούτε ένα μονόστηλο στα έντυπα που διαθέτουν ή δεν αφιερώνουν ούτε ένα τέταρτο στα κανάλια που διαθέτουν. Ατυχώς για αυτούς θα παραμείνουμε οι ενοχλητικοί Κριτές τους γιατί δεν έχουν δικαίωμα να αδιαφορούν και βεβαίως σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που δεν παρέχει ουδεμία ΑΣΦΑΛΕΙΑ στους πολίτες της οι πολίτες είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν την δική τους ασφάλεια και των αγαπημένων τους προσώπων σε άλλες μορφές πολιτεύματος. Αυτά προς το παρόν και ελπίζουμε οι δολοφόνοι του μαχητικού δημοσιογράφου να συλληφθούν επιτέλους για να ησυχάσουν και τα αγαπημένα του πρόσωπα από τον εφιάλτη που ζουν τόσο καιρό. Ο Σωκράτης δεν θα γυρίσει πίσω ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ δεν έφυγε είναι πλαϊ μας και στις καρδιές όσων των αγάπησαν και πίστεψαν στην ΜΑΧΟΜΕΝΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ δημοσιογραφία. Με λάθη , παραλείψεις και πολλές φορές υπερβολές το troktiko ενοχλούσε πολλούς και η απόφαση να κλείσει που πήραν μετά το θάνατο του Σωκράτη πολύ λάθος. Έπρεπε να πολεμήσουν και είναι λιποτάκτες.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...