Η απομόνωσή μας παράσημο για εμάς.

Είναι λυπηρό αλλά τα περισσότερα ελληνικά blogs ουδέποτε ασχολήθηκαν με ένα  blog που έχει βγάλει στην φόρα τα άπλυτα ουκ ολίγων επιχειρηματιών κυρίως στον χώρο των ΜΜΕ. Και το γράφουμε σήμερα αυτό που δεν μας νοιάζουν ούτε τα κλικ σας αλλά ούτε και οι επισκέψεις σας αφού ως γνωστό το blog μας είναι ανενεργό.
Η διαφορετικότητα μας οδήγησε στην απομόνωσή μας που είναι και το μοναδικό παράσημο για τα σχεδόν τέσσερα χρόνια παρουσίας μας στο διαδίκτυο. Εμείς πρώτοι σας είπαμε για την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της πατρίδας μας όταν οι άλλοι μίλαγαν για χρηματιστηριακούς παραδείσους , εμείς σας είπαμε για τις απατεωνιές του Λαυρεντιάδη , εμείς και για τα πλαστά τιμολόγια του Κουρή. Εμείς βάλαμε πλάτη για όλες τις αποκαλύψεις ενός σάπιου χώρου όπως αυτός των ΜΜΕ και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται σε αυτόν. Νιώθουμε δικαιωμένοι για τις επιλογές μας . Επιλογές ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΨΗΣ και κυρίως ΗΘΙΚΗΣ. Γιατί κακά τα ψέμματα το πρόβλημα μας είναι κυρίως ΗΘΙΚΟ και μετά οικονομικό.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...