Ντόρα Μπακογιάννη: "Φύγε αγόρι μου δεν κάνεις"

Ντόρα Μπακογιάννη: "Φύγε αγόρι μου δεν κάνεις"
Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι «εναπόκειται και στον Πρωθυπουργό να πει σε έναν υπουργό, "φύγε αγόρι μου δεν κάνεις". Δεν είναι θηριοδαμαστής σε κυβέρνηση θηρίων» τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αναφερόμενη στον Λουκά Παπαδήμο.

«Φαίνεται πως τα κόμματα ξαναβρήκαν τον παλιό τους καλό εαυτό» είπε ακόμη, η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον Real fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Και συνέχισε λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να χάσει και άλλους μήνες χωρίς να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, για τις οποίες συμφωνούν τα περισσότερα κόμματα της Βουλής.

Για το θέμα των εκλογών, η κ Μπακογιάννη είπε ότι και ο Αντώνης Σαμαράς αντιλαμβάνεται πως οι εκλογές δεν μπορούν να γίνους στις 19 Φεβρουαρίου. Εξέφρασε, μάλιστα, την εκτίμηση ότι οι κάλπες θα στηθούν «γύρω στο Μάρτιο, το πολύ λίγο μετά το Πάσχα».

«Πρέπει να γίνουν εκλογές και το πολιτικό σύστημα θα προσαρμοστεί βιαίως», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι μετά τις εκλογές θα προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας, που θα είναι προϊόν προγραμματικών συγκλήσεων και συμφωνιών.

Star.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΦΥΓΕ ΣΥ ΕΛΑ ΣΥ?
ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΝΤΟΡΑ
Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...