Και ξαφνικά τα πάντα έγιναν τούμπα!!!!!!!!!!

Σε αυτή την που... την ζωή μπορείς να βρεθείς ξαφνικά στο μηδέν σε μια στιγμή ενώ χρόνια προσπαθείς να φτάσεις στο 10!! Και βέβαια δεν έχει αυτό που γράφω ίχνος αυτοκριτικής αφού ως γνωστόν από τα λάθη μου εγώ δεν μαθαίνω ΠΟΤΕ. Απλώς τα γράφω γιατί με την οικονομική κρίση μπορεί να δεις ξαφνικά την Γερμανία που κάνει τώρα τα κουμάντα να είναι στην θέση της Ελλάδας και ας έχει ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.
Οι Εβραίοι τοκογλύφοι απλά να την βάλουν στο στόχαστρο και είναι θέμα χρόνου και η δική της οικονομική χρεοκοπία. Γιατί ΗΘΙΚΑ χρεοκόπησε από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου όταν και την χώρισαν στα δυο φυλές πιο ΒΑΡΒΑΡΕΣ από αυτήν. Γιατί δεν πιστεύω πλέον να υπάρχει έστω και ένας ΠΟΛΙΤΗΣ σε αυτόν τον κόσμο που να πιστεύει ότι Ρώσοι , Αμερικανοί και Άγγλοι ήταν καλύτεροι από τους Γερμανούς της εποχής εκείνης; Η μετέπειτα ιστορία απέδειξε ότι καταδυνάστευσαν όλη την Ευρώπη για μισό και πλέον αιώνα και ακόμα μαζί με την Αμερική ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ για την δυστυχία μας!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...