Ξενοδοχείο 5 αστέρων για… γάτες


Το ξενοδοχείο διαθέτει 6 ξεχωριστά θερμαινόμενα δωμάτια, καθένα εκ των οποίων είναι διαφορετικά διακοσμημένο. Όλα έχουν το δικό τους, τελευταίας τεχνολογίας, σύστημα ήχου, ώστε οι γάτες να μπορούν να ακούν τη μουσική που θα επιλέξουν οι ιδιοκτήτες τους. Έξω από το παράθυρο του κάθε δωματίου υπάρχουν κλουβιά πουλιών, για να κρατάνε το ενδιαφέρον των φιλοξενούμενων.

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου παρέχουν 24ωρη φροντίδα στα κατοικίδια.

Το μενού έχει δημιουργηθεί από ειδικό διατροφολόγο και περιλαμβάνει πολλές εκλεκτές επιλογές, ενώ σερβίρεται σε ασημένιους δίσκους και πιάτα από κινεζική πορσελάνη. Φρέσκο τρεχούμενο νερό παρέχεται σε κάθε δωμάτιο μέσω μικρών σιντριβανιών, τα οποία είναι επίσης κατασκευασμένα από πορσελάνη.

Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται από 15 έως 25 ευρώ ανά βράδυ. Ο κάθε ιδιοκτήτης, ωστόσο, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα έξτρα πακέτο, που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- περιποίηση νυχιών και καθημερινό μασάζ για το αγαπημένο του κατοικίδιο, πληρώνοντας φυσικά κάτι παραπάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...