ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Όργια στη Χαλκίδα. 3 videos ανέβηκαν στο Ιντερνετ

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Όργια στη Χαλκίδα. 3 videos ανέβηκαν στο ΙντερνετΤρία βίντεο συνολικής διάρκειας περίπου δύο ωρών, με ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ πολλών ανδρών και γυναικών, τα οποία διέρρευσαν χθες, έχουν προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστές κυρίες της πόλης συμμετείχαν σε ομαδικά όργια με νεαρούς επιχειρηματίες.
Τα βίντεο ήδη έχουν αναρτηθεί σε πολλά πορνό sites του διαδικτύου, προκαλώντας ισχυρό πονοκέφαλο στους ροζ πρωταγωνιστές τους.

Σε διάφορα σπίτια γίνονταν κάθε εβδομάδα όργια. Συνοπτικά συμμετείχαν γνωστές κυρίες της Χαλκίδας ( γύρω στην ηλικία των 40 χρονών ) και άνδρες νέοι επιχειρηματίες ( γύρω στα 25 χρονών ) αλλά και ξέμπαρκοι. Η βασική παρέα ήταν....

4 γυναίκες και 3 άνδρες.

Στο διαδίκτυο έχει ξεσπάσει σάλος, ώστε να κατεβεί το βίντεο που έχει ανεβεί. Ωστόσο πολλοί από αυτούς υπερηφανεύονται για τα βίντεο, καθώς τα θεωρούν πολύ καλά.
Μία εκ των γυναικών κι όλας φοβάται, διότι ο άνδρας της έχει ένα πολύ βαρύ όνομα στην Εύβοια και ότι αν το μάθει, όχι μόνο θα την διώξει, αλλά και θα την χτυπήσει άσχημα.
Σε όλα τα βίντεο φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των ανθρώπων που συμμετέχουν και σε πολλά πορνό sites κυκλοφορούν όλες οι εκδοχές και όλα τα βίντεο που έχουν τραβήξει.
Πάντως όσοι τα έχουν δει, λένε ότι είναι από τις καλύτερες ερασιτεχνικές δουλειές σε αυτόν τον τομέα. Ώστοσο δεν νομίζω ότι οι γυναίκες ειδικά που συμμετέχουν, χαίρονται με αυτά που ακούνε...

http://www.halkida.tv/article/2024

Δεν υπάρχουν σχόλια: