Άντε να φύγει το 2011

Τελικά ενώ το 2011 είχε μπει πολύ ενθαρυντικά για τον γράφοντα εξελίχθηκε σε μια χρονιά τραγωδία!!! Βέβαια το παρήγορο είναι (ο Θεός να το κάνει) ότι ήταν ολέθριο για τους περισσότερους συνέλληνες και συνελληνίδες και όχι μόνο!!
Δεν υπάρχει κανένα κοντινό μας Κράτος πλην της Τουρκίας που να τα πήγε καλά και αυτό κάνει τον πόνο μας μεγαλύτερο!!! Φανταστείτε δηλαδή οι εχθροί μας πάνε πολύ καλά και εμείς βουλιάζουμε μέρα με την μέρα. Αυτές τις μέρες της απόλυτης οικονομικής κατρακύλας φαίνεται πλέον ότι οι Έλληνες ή κατά επέκταση οι Νότιοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μπορεί να χρεοκόπησαν επειδή ήταν ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ όπως μας αποκαλούν κάποιοι στο Εξωτερικό. Και οι Γάλλοι δηλαδή τεμπέληδες είναι; Μα και οι Γερμανοί οριακά πάνε σε λίγο θα είναι και αυτοί τεμπέληδες; Μάλλον η δυστυχία μας είναι οι απόγονοι του Δαυϊδ που θησαυρίζουν καταστρέφοντας την Ευρώπη. Και ατυχώς για εμάς Καγκελάριος είναι η Μέρκελ και όχι κάποιος άλλος με μουστάκι. Καλή Χρονιά να έχουμε όλοι με ΥΓΕΙΑ και να μην ξεχνάμε ότι οι συνάθρωποί μας δυστυχούν γύρω μας.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...