Γνωστή τραγουδίστρια χώρισε μετά από 18 μέρες γάμου

Η τραγουδίστρια χώρισε με τον τέταρτο άντρα της έπειτα από έντονη πίεση που ασκήθηκε στον ίδιο από το οικογενειακό του περιβάλλον. Η Σινέντ Ο’ Κόνορ έγραψε στο ιστολόγιό της πως «Μέσα σε 3 ώρες από το τέλος της τελετής ο γάμος υπονομεύτηκε από τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων στη ζωή του συζύγου μου.

Και, επίσης, από ένα τμήμα μιας «άγριας» βόλτας που πήγαμε ψάχνοντας για λίγη μαριχουάνα για τη νύχτα του γάμου μου καθώς δεν πίνω. Ο σύζυγός μου πληγώθηκε πολύ και επηρεάστηκε πολύ από αυτήν την εμπειρία αλλά επίσης και από τη στάση κοντινών του προσώπων σχετικά με το γάμο μας».
Μάλιστα, η 45χρονη καλλιτέχνιδα, μετά τον χωρισμό της παραδέχτηκε πως ήταν λάθος να παντρευτούν έπειτα από μια τόσο σύντομη γνωριμία (ήταν μαζί μόλις τρεις μήνες).

Αξίζει να αναφερθεί πάντως, πως ο λόγος της γνωριμίας τους ήταν η απελπιστική ανάγκη της για σεξ, που η Σινέντ ο Κόνορ είχε δημοσιεύσει στο ιστολόγιό της. Τότε είχε ζητήσει από τους ενδιαφερόμενους επίδοξους μνηστήρες να θέσουν υποψηφιότητα.

Πηγή: www.fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...