Oι ομάδες φαίνονται στο γήπεδο

 Φαβορί τον Ολυμπιακό βγάζουν όλα τα "έγκριτα" αθλητικά sites και εμείς ανοιχτά θα διαφωνήσουμε με αυτή τους την εκτίμηση. Ο Ολυμπιακός χωρίς τερματοφύλακα και χωρίς τον Ιμπαγάσα είναι ομάδα χαμηλότερης ποιότητας από τον φετινό Παναθηναϊκό που έχει δείξει ομογένεια και διάθεση για σπουδαία πράγματα. Ο Λέτο είναι αναγεννημένος και σκοράρει πολύ εύκολα ενώ η αμυντική λειτουργία της ομάδας με κορυφαίο τον 17χρονο Καπίνο δύσκολα θα δεχθεί  γκολ.
Μπορεί ο Μιραλάς και ο Τζεμπούρ να ονειρεύονται πάρτι στην πράσινη άμυνα αλλά θεωρούμε ότι πολύ δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα δεχθεί γκολ από οργανωμένη επίθεση και πρέπει να προσέξει μόνο τα φάουλ κοντά στην περιοχή και τα κόρνερ. Εάν ο Παναθηναϊκός του Φερέϊρα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα ο Παναθηναϊκός θα φύγει νικητής από το Καραϊσκάκη όπως θα έφευγε και πέρισυ εάν ένας ανεκδιήγητος και στημένος διαιτητής δεν ακύρωνε κανονικό γκολ του Κατσουράνη και δεν μετρούσε το οσφάϊτ γκολ του Τζεμπούρ. Αυτά και ας προσέχει τις δηλώσεις του ο Μαρινάκης γιατί την Κυριακή το βράδυ ίσως η δική του ομάδα δεχθεί τα πολλά γκολ και όχι η ομάδα του τριφυλλιού που τρώει γκολ με το σταγονόμετρο!!!!!!!

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...