ΛΑΣΠΗ από “Ελευθεροτυπία” κατά Χρυσής Αυγής

Η ευρισκόμενη σε κατάσταση χρεωκοπίας σούπερ “προοδευτική” “Ελευθεροτυπία της Κυριακής” δεν παρέλειψε μία δισέλιδη λασπολογία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Βλέποντας και γνωρίζοντας ο μαρξιστικός συρφετός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει παρ’ όλα τα ψέματά τους εις βάρος μας και την συνωμοσία της σιωπής, παρουσίασαν ένα ρεπορτάζ γεμάτο ψέματα με σκοπό προφανή να πλήξουν το Κίνημά μας. Έγραψαν τα συνήθη περί συμμοριών, εγκληματικών ενεργειών και ότι οι λαθρομετανάστες οι οποίοι καθημερινά ληστεύουν και δολοφονούν ευρίσκονται υπό διωγμόν από τους “κακούς Έλληνες ρατσιστές” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Η ψευδολογία τους αγγίζει τα όρια του κωμικού, αφού μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι στην συγκέντρωσή μας στην Κοκκινιά ήταν 100 άτομα(!), ενώ η αντιφασιστική συγκέντρωση είχε… 1.000! Γιατί “σύντροφοι” δεν δημοσιεύετε φωτογραφίες

και των μεν και των δε για να διαπιστώσουν οι αναγνώστες σας την αλήθεια των γραφομένων σας;

Βλέπουν ότι έχουν χάσει το παιχνίδι, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβαίνει και λένε ό,τι τους κατέβει… Σας παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα από το ΑΝΑΞΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ δημοσίευμα-λάσπη της “Ελευθεροτυπίας” κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ2011:

“Σαφάρι από ΕΛ.ΑΣ. και ακροδεξιά ΕΚΤΟΣ ΑΠ’ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ - Ολα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν, Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΓΑΝΗ:

«…Η προγραμματισμένη «παρέλαση» 100 μελών της Χρυσής Αυγής, στην Νίκαια, υπό την προστασία δεκάδων διμοιριών των ΜΑΤ το περασμένο Σάββατο δεν πραγματοποιήθηκε τυχαία. Ούτε τυχαία πραγματοποιήθηκε δυναμική αντιφασιστική διαδήλωση 1.000 ατόμων την ίδια μέρα, η οποία αγνοήθηκε από το σύνολο των ΜΜΕ.

«Δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ επιχείρησαν να εμποδίσουν τη διεξαγωγή διαδήλωσης αντιφασιστικής πορείας, κάτι που γίνεται πρώτη φορά και είναι δείγμα γραφής της νέας κυβέρνησης που συμπεριλαμβάνει φασίστες με γραβάτες σε υπουργικούς θώκους», μας λέει ο Θανάσης Κουρκουλάς από την Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό.»

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

«…Τον περασμένο Ιούλιο υπήρξαν έντονες καταγγελίες του ΚΚΕ για ρατσιστικές επιθέσεις της «Χρυσής Αυγής» ενάντια στους Τσιγγάνους στον Ασπρόπυργο.

Στις 10 Σεπτεμβρίου έγιναν εισβολές σε σπίτια Πακιστανών στην περιοχή, με συνέπεια να τραυματιστούν δεκάδες μετανάστες. Είχε προηγηθεί «το μαχαίρωμα και ο βαρύς τραυματισμός αντιφασίστα στις 26 Αυγούστου στο Περιστέρι από μαχαιροβγάλτες της «Χρυσής Αυγής», όπως επισημαίνει ανακοίνωση της πρωτοβουλίας αναρχικών από τις περιοχές του Πειραιά.

Το θύμα επέζησε δεχόμενο οκτώ μαχαιριές σ’ όλο του το κορμί. Ενα ακόμη περιστατικό βίας συνέβη τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με καταγγελία της αριστερής εφημερίδας «Εργατική Αλληλεγγύη», μέλη της δέχθηκαν επίθεση από χρυσαυγίτες σε κεντρικό δρόμο στην Πετρούπολη. Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως «χτύπησαν 2 συντρόφους, έναν μαθητή και την Κατερίνα Πατρικίου, δημοτική Σύμβουλο Πετρούπολης με την Ανυπόταχτη Πετρούπολη». Στη συνέχεια προπηλάκισαν μια αριστερή δασκάλα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...