ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Σε συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών σε Νέα Σμύρνη και Μαρούσι, προχώρησε χθες η αστυνομία σε διάστημα λίγων ωρών. Κατά την πρώτη περίπτωση, απογευματινές ώρες στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, συνελήφθη...
ένας Αλβανός ηλικίας 33 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης καθώς και για εγκατάσταση παράνομου εργαστηρίου νοθεύσεως και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη την ώρα που προσπαθούσε να μπει σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να επεξεργαστεί ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Εκεί η αστυνομία προχώρησε σε κατάσχεση 10.308 γραμμαρίων ηρωίνης, 0,5 γραμμαρίων κοκκαΐνης, 45.800 γραμμαρίων σκόνης άγνωστης χημικής σύνθεσης, 1.270 ευρώ, μίας ηλεκτρονικής ζυγαριάς ακριβείας, 2 κινητών και ενός πλήρους εξοπλισμού εργαστηρίου νόθευσης - επανασυσκευασίας ηρωίνης.

Τις βραδινές ώρες, στην περιοχή του Αμαρουσίου, συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 31 και 25 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και για την εγκατάσταση παράνομης καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης. Κατασχέθηκαν,16 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έξι γλάστρες με έξι φυτά κάνναβης, τρία αεροβόλα, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...