Το λάθος του Σαμαρά

H Χώρα στην ζώνη του ευρώ δεν έχει μέλλον. Όλοι οι πολιτικοί το γνωρίζουν ότι οι Έλληνες δεν είναι δυνατόν για μια δεκαετία και πλέον να ζήσουν ως Βούλγαροι ή Ρουμάνοι. Με μηνιάτικο 200 έως 500 ευρώ κανένας Έλληνας δεν θα πάει να δουλέψει και πολύ περισσότερο όσοι είχαν συνηθίσει να παίρνουν 2000 ευρώ ακατέβατα!!! Για αυτό και η εμμονή του Λουκά Παπαδήμου και των κομμάτων ΠΑ.ΣΟ.Κ -ΝΔ -ΛΑ.Ο.Σ που στηρίζουν την Κυβέρνησή του θα τους στοιχίσει πολύ στις εκλογές όποτε και εάν γίνουν.
Ήταν ολέθριο λάθος για τον Αντώνη Σαμαρά η ψήφος εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Παπαδήμου και το ΝΑΙ στην δανειακή σύμβαση της 27ης Οκτωβρίου. Δεν γνωρίζουμε φυσικά τις πιέσεις που δέχθηκε ούτε τα ανταλλάγματα που πήρε για να βάλει την ΥΠΟΓΡΑΦΗ του στην καταστροφή της Πατρίδας από τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι χιλιάδες Νεοδημοκράτες θα πάνε πιο δεξιά σε αυτές τις εκλογές και ένα κόμμα τύπου Λεπέν είναι στα σκαριά και αυτή την φορά θα μπει στην Βουλή. Και όλα αυτά γιατί ο Αντώνης δεν άκουσε την δεξιά πτέρυγα του κόμματος. Υπομονή άλλωστε και η επόμενη Κυβέρνηση δεν θα είναι μονοκομματική.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...