Με αλλαγές κόντρα στη Ρουμανία


Εισιτήρια σε Μοναδικές Τιμές. Βρες Προορισμό & Απόλαυσε το Ταξίδι σου.
airfasttickets.gr/airtickets
Το παιχνίδι με τη Ρουμανία αποτελεί καλή ευκαιρία για τον Φερνάντο Σάντος να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίστηκαν με τη Ρωσία. Αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν την Παρασκευή, κανονικά οι υπόλοιποι διεθνείς.
Σε αλλαγές θα προβεί ο Φερνάντο Σάντος την Τρίτη στο φιλικό με τη Ρουμανία στο Άλταχ της Αυστρίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται αναμένεται να δώσει ευκαιρίες και στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Ρωσία, αλλά και να ξεκουράσει ορισμένους που έχουν τραβήξει το κουπί μέχρι στιγμής στα προκριματικά.

Στα καθαρά αγωνιστικά, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό έκαναν αποθεραπεία. Εκείνοι που πέρασαν σαν αλλαγή μαζί με όσους δεν χρησιμοποιήθηκαν, γυμνάστηκαν κανονικά κάνοντας ασκήσεις κυκλοφορίας και παίζοντας δίτερμα έξι εναντίον έξι στο μισό γήπεδο.

Επόμενο ραντεβού για τους διεθνείς είναι για την Κυριακή στις 16.00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Προπόνηση προγραμματίστηκε και για το πρωί της Δευτέρας, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας για το Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Άλταχ, που απέχει περίπου 40 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...