ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΑΔΑ

Απογευματινές ώρες της 29-11-2011, στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος αποτελεί μέλος οργανωμένου κυκλώματος, που δραστηριοποιείται στην αρπαγή αλλοδαπών και αναζητούνται ακόμη τρείς (3) επιπλέον ομοεθνείς συνεργοί του.
Ειδικότερα την 29-11-2011 προσήλθε στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, φέροντας εμφανή τραύματα ( μώλωπες ) στα άνω άκρα και στην πλάτη και κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα αρπαγής από μια ομάδα τεσσάρων ομοεθνών του, οι οποίοι με πρόσχημα την μεταφορά του στην Ιταλία, τον οδήγησαν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Ασπρόπυργο. Εκεί τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο και με χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τον εξανάγκασαν να τους καταβάλλει χρηματικό ποσό για να τον απελευθερώσουν, αποσπώντας του τελικά το χρηματικό ποσό των εξήντα χιλιάδων (60.000) ρουπιών Πακιστάν, τα οποία κατεβλήθησαν από συγγενή του στο Πακιστάν, καθώς και το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ που είχε ο ίδιος στη κατοχή του. Παρά την καταβολή των χρημάτων οι ανωτέρω δεν τον απελευθέρωσαν, πλην όμως ο ίδιος κατάφερε να διαφύγει.
Ομάδα αστυνομικών μετέβη άμεσα στον Ασπρόπυργο στη θέση Ν. Ζωή, όπου ο καταγγέλλων τους υπέδειξε το εγκαταλελειμμένο κτίριο που τον κρατούσαν. Εντός του κτιρίου βρέθηκε ένας από τους δράστες, που αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα και συνελήφθη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...