ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ

Από τις αρχές σχεδόν του 2011 το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ υπολειτουργεί. Οι λόγοι γνωστοί στους αναγνώστες μας και μάλιστα δεκάδες φορές σας αναλύσαμε αυτή μας την ΑΠΟΦΑΣΗ. Παρά το γεγονός των μειωμένων αναρτήσεων μας και παρά την μεγάλη πτώση που είχαμε στον πίνακα της alexa εμείς παραμείναμε αυτοί που ΠΤΩΤΟΙ σας είπαμε για το ΔΝΤ και την πτώχευση της πατρίδας μας όταν άλλα blogs έλεγαν ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Παρόλο που δεν δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στην Ελλάδα και ΚΑΝΕΝΑ όφελος δεν έχουμε εμείς εξακολουθούμε και ασκούμε ΟΞΕΙΑ κριτική σε όσους σας παραπληροφορούν και εσείς ατυχώς εξακολουθείτε και διαβάζετε.
Μας προκαλούν γέλιο όσοι πρώην δημοσιογράφοι και νυν επιχειρηματίες και πωλητές ναναβιονικών προϊόντων σας σερβίρουν κοπανιστό αέρα από την συχνότητα του καναλιού που δανειζόμενο λεφτά από τις τράπεζες το παίζει επανάσταση ενώ είναι όχι μόνο κατεστημένο αλλά και διεφθαρμένο με τους Κουρήδες από την μια μέρα να γκρεμίζουν τον Καραμανλισμό και την άλλη να είναι η ουρά του Κωστάκη και τώρα τελευταία και του Σαμαρά τον οποίο καθύβριζαν εδώ και πολύ καιρό. Σας ευχόμαστε να έχετε ΥΓΕΙΑ και θα τα λέμε που και που γιατί κάποιοι επαγγελματίες bloggers σας πουλάνε φούμαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...