ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΑΔΑ

1.Απογευματινές ώρες της 5-9-2011, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη μία (1) αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 31 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης.


Ειδικότερα Αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση σχετικής πληροφορίας, εντόπισαν την ανωτέρω δράστιδα και την συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους –1.510- γραμμ.
Το χρηματικό ποσό των -14.550- ευρώ.
Ένα -1- κινητό τηλέφωνο.
Τρεις -3- ζυγαριές ακριβείας.



2. Απογευματινές ώρες της 3-9-2011, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από πληροφορία για ύπαρξη ύποπτου χώρου σε ισόγειο διαμέρισμα στους Αγίους Αναργύρους, μετέβησαν στο ανωτέρω διαμέρισμα, όπου εξακρίβωσαν την εγκατάσταση παράνομου εργαστηρίου νοθεύσεως και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους –270- γραμμαρίων.
Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ βάρους –3,4- γραμμαρίων
Νοθευτική ουσία βάρους -7.760- γραμμαρίων
Ένα -1- πολεμικό τυφέκιο τύπου KALASNIKOV, με γεμιστήρα με 16 φυσίγγια.
Δύο -2- ζυγαριές ακριβείας
Δύο -2- ηλεκτρικοί αναδευτήρες.
Μία -1- υδραυλική πρέσα συμπίεσης.
Ένα -1- μεταλλικό καλούπι, -4- σουρωτήρια, -3- πλαστικά δοχεία με υπολείμματα καφέ σκόνης προφανώς Ηρωίνης και -4- κολλητικές ταινίες.


Από την Υ.Δ.Ν. διενεργείται προανάκριση για την εξακρίβωση της ταυτότητας και τον εντοπισμό των δραστών.



3. Στα πλαίσια στοχευμένης εξόρμησης που πραγματοποιήθηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,, απογευματινές ώρες της 5-9-2011 στην Πλατεία Ομονοίας συνελήφθησαν για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών, τρείς (3) άντρες, ένας (1) υπήκοος Πακιστάν, ένας (1) υπήκοος Αφγανιστάν και ένας (1) ημεδαπός.


Ειδικότερα οι δύο αλλοδαποί κατελήφθησαν να πωλούν στον τρίτο ημεδαπό ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους 58,7 γραμμαρίων.
Το χρηματικό ποσό των -85- ευρώ.
Ένα -1- κινητό τηλέφωνο.



Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (6-9-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...