Ο Αλ Πατσίνο καταθέτει την ψυχή του στη «Σαλώμη»

Αν ξεχάσουμε τον σάλο που προκάλεσε η δημόσια εμφάνιση του Pacino με την νέα του φιλενάδα στην Βενετία, θα θυμηθούμε ότι ο μεγάλος ηθοποιός έχει έρθει στην Βενετία για άλλους δύο λόγους εκτός του να παραθέσει το νέο του «απόκτημα».

Πρώτον, για να παραλάβει το βραβείο Jaeger Lecoultre Glory to the Filmmaker Award για την νέα του ταινία-ντοκιμαντέρ Wilde Salome και δεύτερον, για να την παρουσιάσει στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Η ταινία είναι μια καταγραφή της παραγωγής του θεατρικού έργου Salome του μεγάλου ποιητή και συγγραφέα Oscar Wilde, στο οποίο σκηνοθετεί ο Πατσίνο την νεαρή Jessica Chastain, μια αναζήτηση του σκηνοθέτη στα άδυτα του Oscar Wilde και μια κινηματογραφική εκδοχή του ίδιου του έργου.

Ο γίγαντας του σινεμά εμφανίστηκε την Δευτέρα στην Βενετία πολύ ευδιάθετος παρέα με την Lucia την οποία γνώρισε κατά την διάρκεια του Salome μιας και είναι μια εκ των πρωταγωνιστριών. Το project αυτό που το χαρακτηρίζει ως το πιο προσωπικό πράγμα που έχει κάνει ποτέ στον κινηματογράφο”. «Προσπαθώ να πω μια ιστορία, αλλά δεν ξέρω ποια είναι η ιστορία. Θα σας έλεγα ότι είναι ντοκιμαντέρ αλλά δεν είναι. Είμαι και εγώ μπερδεμένος» είπε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Η λατρεία του κοινού για τον ηθοποιό ήταν εμφανής από το ξετρελαμένο πλήθος, και ειδικά από έναν θαυμαστή που έπεσε στα βρώμικα νερά των καναλιών για να επιστήσει την προσοχή του Pacino! O ηθοποιός το διασκέδαζε βγάζοντας φωτογραφίες με το κινητό του…

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...