Η επιστροφή στην δραχμή δεν είναι δική μας εκτίμηση αλλά η μίζερη πραγματικότητα

Πρώτοι μιλήσαμε για την επιστροφή της Χώρας μας στην ΔΡΑΧΜΗ και αρκετοί "φίλοι" bloggers μας ειρωνεύτηκαν. Σήμερα ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να εγγυηθεί ότι η Πατρίδα μας θα παραμείνει στην ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ έστω για έναν χρόνο ακόμη!!! Για το 2012 δεν ΥΠΑΡΧΕΙ καμιά πολιτική δύναμη σε αυτή την δύσμοιρη χώρα που να λέει ότι ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ να παραμείνουμε.
Και αυτό γιατί τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι αδιέξοδα και δεν μπορούν να εγγυηθούν την παραμονή μας στην ευρωζώνη παρόλο που καθημερινά διαλύουν την ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ της Χώρας μας. Και μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι οι περισσότεροι θεωρούν ότι η επιστροφή στην δραχμή θα σημάνει αυτόματα και την Αναγέννηση της Ελληνικής Οικονομίας από μια ΥΦΕΣΗ που δεν έχει ζήσει ΠΟΤΕ αυτός ο τόπος. Εμείς σας είχαμε πει ΠΡΩΤΟΙ και για το ΔΝΤ από το 2009 πριν τις εθνικές εκλογές και για την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Χώρας και την επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα. Εσείς για ανταμοιβή συνεχίστε να μπαίνετε έστω και μια φορά το μήνα σε εμάς. Άλλωστε ΤΖΑΜΠΑ είναι και θα μαθαίνετε και πέντε πράγμτατα παραπάνω που ατυχώς το 99,9% των δημοσιογράφων σας τα κρύβει. Και το λέω γιατί από το 2009 οι περισσότεροι δημοσιογράφοι γνώριζαν ότι πάμε βουρ για ΔΝΤ και Χρεοκοπία!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την δραχμη θα την εκδιδουμε εμεις οχι οι γερμανοι τραπεζιτες.
Μακροπροθεσμα θα χτισει ξανα την ανεξαρτησια και εθνικη μας κυριαρχια που ειναι η πραγματικη προυποθεση πλουτου καθε μικρης χωρας.

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...