ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ πριν λίγα λεπτά στο “Kontra” στην εκπομπή του Στέφανου Χίου

Πριν λίγα λεπτά ο Στέφανος Χίος στην εκπομπή του στο ΚΟΝΤΡΑ κατήγγειλε ότι οι εμπλεκόμενοι στο βίντεο είχαν συνάντηση με τους βουλευτές του Καρατζαφέρη Πλεύρη και Γεωργιάδη… Ο Γεωργιάδης παρενέβη και το διέψευσε. Δεν διέψευσε όμως και ούτε είπε λέξη για το τι είπε με συγκεκριμένους δημοσιογράφους για το θέμα του βίντεο. Αυτό που παραμένει σαν γεγονός είναι ότι όλα τα κανάλια και όλες οι εφημερίδες λασπολόγησαν άδικα με αυτό το βίντεο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ότι το βίντεο αυτό πρόβαλε ένας τηλεοπτικός σταθμός που προβάλλει σκανδαλωδώς το κόμμα του Καρατζαφέρη(ΑΛΤΕΡ) και που δεν ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ (ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ) ΝΑ ΑΝΕΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ… ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΡΩΤΟΥΣΕ “ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ” ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Επίσης, στο χώρο του Συντάγματος είναι βέβαιο και διαθέτουμε ονόματα ότι παρίσταναν τους “αγανακτισμένους” κατά του μνημονίου άνθρωποι του κόμματος Καρατζαφέρη ακόμη και πολιτευτές! Πέραν όλων των άλλων αυτό ήταν και μία ξεκάθαρη κοροϊδία, αφού άνθρωποι των βουλευτών που υπερψήφισαν το μνημόνιο παρίσταναν τους… αγανακτισμένους! Επί πλέον, είχαμε και την δήλωση Καρατζαφέρη περί συμπλοκής ακροδεξιών με ακροαριστερούς και δεδομένη σχέση στην όλη ιστορία κύκλων που παριστάνουν τούς ανεξάρτητους, αλλά καλύπτονται νομικά από το ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...