Πεταλωτής κατά Χρυσής Αυγής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΜEGA

Αυξάνονται και πληθύνονται –και που ‘στε ακόμη…- οι εκδηλώσεις οργής και αγανάκτησης των χειμαζόμενων Ελλήνων κατά των ποικιλόχρωμων πολιτικάντηδων (κυρίως των κυβερνητικών) και οι… φωστήρες-Σέρλοκ Χολμς της κυβέρνησης Jeffry ανακάλυψαν τους… υπαιτίους: είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή!

Ιδού η σχετική ανακοίνωση του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ (και πρώην… σκανδαλοθήρα) Καρχιμάκη: «Είναι μια απαράδεκτη και αντιδημοκρατική πρακτική, με επικεφαλής ως συνήθως οπαδούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Με μείγμα και ακροδεξιών στοιχείων».

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και νυν υπουργός της κυβέρνησης Jeffry, Γ. Πεταλωτής, προχώρησε ακόμα περισσότερο.

Μιλώντας την Κυριακή το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega, είπε τα εξής: «Έχουμε την εξής κατάσταση: έχουμε δύο ακραίους οργανωμένους πόλους, που από τη μία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, με ότι εμπεριέχει μέσα στις τάξεις του κι από την άλλη έχουμε ακραία και εθνικιστικά στοιχεία, όπως η Χρυσή Αυγή κ.α. Δεν έχουνε καμία σχέση ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε αυτοί οι ακροδεξιοί με την κοινωνία την οποία επικαλούνται, ούτε με τους αγανακτισμένους που προσπαθούν να ενσωματώσουν. Ξεκάθαρα ποντάρουν στη χρεωκοπία της χώρας για να επιβιώσουν πολιτικά…».

Εμείς από τη μεριά μας, δηλώνουμε ότι εφόσον μας πολεμάνε οι εκπρόσωποι της κατοχικής-νεοταξικής κυβέρνησης σημαίνει πως είμαστε σε καλό δρόμο και ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του έθνους και του αγανακτισμένου ελληνικού λαού, χωρίς λοξοδρομήσεις και ναι μεν αλλά, μέχρι την τελική νίκη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...