Προσευχηθείτε! Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι σωτήρας!

xelakis
Προσευχηθείτε! Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι σωτήρας!
Αντε μπράβο! Οταν μιλάει η βάση όλοι οι άλλοι να ψάχνουμε λαγούμια να κρυφτούμε. Η βάση του Ηρακλή μίλησε. Θέλει να αναλάβει την ΠΑΕ ο Μάκης Ψωμιάδης. Τι κι αν είναι καταζητούμενος. Τι κι αν κατηγορείται για τον μισό ποινικό κώδικα. Τα μέλη του ερασιτέχνη Ηρακλή με δημοκρατικές διαδικασίες ψήφισαν και αποφάνθηκαν. Να πάρει την ΠΑΕ ο Μάκης Ψωμιάδης.


Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται. Με οδηγό την απελπισία η πλειοψηφία των μελών της Γενικής Συνέλευσης του ερασιτέχνη "Γηραιού" βλέπει τον καταζητούμενο Ψωμιάδη ως σανίδα σωτηρίας.

Φαίνεται ότι για όσους ψήφισαν "υπέρ" του Ψωμιάδη το πιο σημαντικό είναι να παραμείνει η ομάδα τους στη Σούπερ Λίγκα. Προφανώς συνομολογούν ότι «όλα τα γουρούνια την ίδια μύτη έχουν» και ως εκ τούτου μικρή σημασία έχει το "ποινικό" μητρώο του υποψήφιου σωτήρα.

Κι όμως: οι άνθρωποι που αρνήθηκαν να δοθεί η ΠΑΕ στον Ανδρέα Παντελή γιατί αμφισβητούσαν την οικονομική του επιφάνεια και τις προθέσεις του τώρα ζητούν από κάποιο εξαφανισμένο να πάρει την ΠΑΕ. Είναι ενδεικτικό της απελπισίας τους γιατί στην κατάσταση που βρίσκεται ο Μάκης Ψωμιάδης δύσκολα θα έχει ως προτεραιότητα να κάνει "τράμπα" την Καβάλα με τον Ηρακλή. Κυρίως είναι ενδεικτικό της διάβρωσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι κάτι που είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Τώρα μαθαίνουμε πως είναι ηθικό ακόμα και κάτι που είναι παράνομο. Σημεία των καιρών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...