«Θεός» του σεξ ο «Καβαλιέρε» με ιατρική γνωμάτευση

Σίγουρα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν διάλεξε τυχαία τους γιατρούς που τον κουράρουν. Στο ίδιο πνεύμα με τους αστεϊσμούς του «Καβαλιέρε», ένας από τους γιατρούς του, ο Δρ. Ουμπέρτο Σκαπανίνι, δήλωσε ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός είναι ένας «ανώτερος άνθρωπος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά», ο οποίος μπορεί να έχει «έξι σεξουαλικές επαφές
την εβδομάδα» και την έβδομη ημέρα να αναπαύεται.
«Μπορεί να έχει έξι σεξουαλικές επαφές την εβδομάδα, δεν είναι υπερβολή», είπε στο περιοδικό Novella 2000 ο Δρ. Σκαπανίνι, που είναι και μέλος του κόμματος του Μπερλουσκόνι, Ο Λαός της Ελευθερίας (PDL).
«Αυτός ο εβδομαδιαίος μέσος όρος δεν είναι και λίγος, ειδικά για έναν άνθρωπο 74 ετών, που ‘νίκησε’ επίσης έναν όγκο στον προστάτη», προσθέτει ο γιατρός που δηλώνει στο εβδομαδιαίο περιοδικό ότι έδωσε μια μόνο συμβουλή στον Μπερλουσκόνι για να κρατήσει ανέπαφη την ενέργεια του: έναν υπνάκο 45 λεπτών κάθε απόγευμα.

Οι δηλώσεις αυτές γίνονται την ώρα που ο Ιταλός πρωθυπουργός δικάζεται στο Μιλάνο με την κατηγορία εκπόρνευσης ανηλίκου και ενώ το διαζύγιό του από τη Βερόνικα Λάριο δεν έχει εκδοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...