«Σφήνα» της Μπόλτον για τον Σισέ

Μπορεί ο Τζιμπρίλ Σισέ να βρίσκεται κοντά στην μετεγγραφή του στη Λάτσιο, ωστόσο η Μπόλτον θα επιχειρήσει να... κλέψει τον Γάλλο φορ από την ομάδα της Ρώμης.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το αγγγλικό blog «eyefootball.com», η ομάδα του «Ρίμποκ» ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση πέντε εκατομμυρίων λιρών (5.5 εκατ. ευρώ περίπου) για τον 30χρονο επιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Γιόχαν Ελμάντερ.

Αναλυτικά όσα γράφει το αγγλικό δημοσίευμα:

«Η Μπόλτον σκέφτεται να κάνει πρόταση 5 εκατομμυρίων λιρών για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, μπαίνοντας "σφήνα" στη μεταγραφή του Γάλλου στη Λάτσιο. Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, εξετάζεται ως αντικαταστάτης του Γιόχαν Ελμάντερ, ο οποίος αποχώρησε την περασμένη σεζόν.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει παραδεχτεί πως θα ήθελε να φύγει από την Ελλάδα, αναζητώντας έναν μεγαλύτερο σύλλογο και η Λάτσιο έχει προσφέρει την τιμή που είχε θέσει ο Παναθηναϊκός για τον παίκτη.

Η Μπόλτον όμως έκανε κίνηση την τελευταία στιγμή και γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη στους Έλληνες. Ο 30χρονος μένει μόνο να συμφωνήσει τις λεπτομέρειες με τη Λάτσιο και θα πάει σύντομα στη Ρώμη για αυτό. Η Μπόλτον όμως μπορεί να κάνει μία κίνηση της τελευταίας στιγμής για να πάρει τον Γάλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...