Από εβδομάδα μετατίθενται πλέον οι εξελίξεις στο θέμα των στημένων αγώνων με την απολογία στον ανακριτή των υπολοίπων 68 ατόμων που κατηγορούνται, μεταξύ των οποίων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι μέσα στα 68 άτομα που κατηγορούνται βάσει της δικογραφίας για τη συμμετοχή στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Πάντως ο κ. Μαρινάκης έχει ζητήσει δημόσια να κληθεί άμεσα να καταθέσει προκειμένου να διώξει από πάνω του όλες τις «σκιές» και αναμένεται ο ανακριτής να τον καλέσει από τους πρώτους...

Θα ακολουθήσουν φυσικά και οι υπόλοιποι και ανάλογα με την σπουδαιότητα των κατηγοριών και την απόφαση του ανακριτή είτε θα προφυλακίζονται είτε θα παραπέμπονται σε δίκη. Πάντως δύσκολα από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους θα οδηγηθεί κάποιος άμεσα στη φυλακή.
Φυσικά ανοιχτό είναι και το θέμα των υπολοίπων τεσσάρων που έχουν διαφύγει της σύλληψης και αναζητούνται από την αστυνομία, μεταξύ των οποίων είναι ο Μάκης Ψωμιάδης και ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας... Πάντως κατά δήλωση τους, κάποια στιγμή θα παραδοθούν!