Γιατί τρέμουν το ενδεχόμενο εισόδου του Εθνικιστικού Κινήματος στον «ναό» της ψευτο-δημοκρατίας τους!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Κ(υ)νοβούλιο: Οι δύο όψεις… Δύο διαφορετικοί κόσμοι σχεδόν συνυπήρξαν τις τελευταίες ημέρες σε έναν περιορισμένων χώρο μερικών τετραγωνικών μέτρων. Εντός και εκτός του κ(υ)νοβουλίου παίχτηκε ένα θεατρικό δρώμενο, που για όσους βλέπουν πέρα από την επιφάνεια των πραγμάτων, ταυτίζεται με το δράμα της σύγχρονης Ελλάδος. Από τη μία συνθήματα, χημικά, ξύλο και ανοιγμένα κεφάλια. Από την άλλη χαμόγελα, πλακίτσα, επουσιώδεις ομιλίες και κάποιες «διαφωνίες», έτσι, για τα μάτια του κόσμου. Και στις δύο περιπτώσεις το παιχνίδι ήταν στημένο. Και στις δύο περιπτώσεις η Χρυσή Αυγή είχε προβλέψει με ακρίβεια κάθε εξέλιξη, γι’ αυτό και απεδείχθη σοφή η απόφασης της Ηγεσίας του Κινήματος, για αποχή των οργανωμένων μελών μας από όλο αυτό το ιδιότυπο θεατρικό δρώμενο.

Τα επεισόδιο έξω από τη βουλή εξελίχθηκαν έτσι όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει ο ιθύνων νους του καθεστώτος. Οι αναρχικοί αφέθηκαν ελεύθεροι να διασχίσουν τη μισή Αθήνα με τσάντες γεμάτες μολότοφ. Την κρίσιμη στιγμή, πριν φτάσουν στη βουλή, άρχισε ο κλεφτοπόλεμος. Τα δακρυγόνα έπνιξαν τους πάντες και η μαζική συγκέντρωση του Συντάγματος διαλύθηκε. Τα κανάλια αναπαρήγαγαν ένα εικονικό κλίμα τρόμου, με αποτέλεσμα την επόμενη κρίσιμη ημέρα, ο κόσμος να είναι φανερά λιγότερος και παγωμένος. Χρίζει αναφοράς το γεγονός των ελαχίστων συλλήψεων της Τρίτης. Το κράτος έδινε το σύνθημα στους κουκουλοφόρους να συνεχίζουν να χορεύουν στον ίδιο ακριβώς ρυθμό. Αν την Τετάρτη συγκεντρώνονταν εκατοντάδες χιλιάδες έξω από τη βουλή τα πράγματα θα ήταν σαφώς διαφορετικά. Τέτοιες μάζες από κόσμο είναι αδύνατο να ελεγχθούν από 30 διμοιρίες και από δακρυγόνα και η κατάσταση θα μπορούσε άνετα να γίνει ανεξέλεγκτη.

Τελικά το καθεστωτικό σχέδιο πέτυχε πλήρως. Όσοι Έλληνες πολίτες αποφάσισαν να κατέβουν στο Σύνταγμα την ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου αντιμετώπισαν τη βάναυση καταστολή μίας εξουσίας 100% σοσιαλιστικής. Για εμάς το γεγονός δεν αποτέλεσε έκπληξη. Εκτιμούμε απόλυτα τη θέληση πολύ κόσμου να αντιδράσει, να διαμαρτυρηθεί, να κατέβει στο δρόμο. Εμείς όμως είμαστε η Χρυσή Αυγή και αντιμετωπίζουμε ανάλογες καταστάσεις εδώ και δεκαετίες. Το τελευταίο διάστημα έχουμε θέσει έναν μεσοπρόθεσμο στρατηγικό στόχο, απ’ τον οποίο δεν μπορούμε να παρεκκλίνουμε ούτε κατ’ ελάχιστο. Για να χρησιμοποιήσω στρατιωτική ορολογία, θα έλεγα πως αντικειμενικός μας σκοπός είναι να… «μεταφερθεί ο πόλεμος στο έδαφος του εχθρού». Το ενδεχόμενο εισόδου του Εθνικιστικού Κινήματος στον «ναό» της ψευτο-δημοκρατίας τους, είναι ο μόνος πραγματικός φόβος για το διεφθαρμένο σύστημα που εξουσιάζει την πατρίδα μας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλες οι δυνάμεις του «κοινοβουλευτικού τόξου» εξυπηρετούν αυτό το αντεθνικό σύστημα εξουσίας. Διαφωνούν σε ήπιους τόνους, καμιά φορά αποχωρούν οι μεν ή οι δε, σπανιότερα κάνουν και κανένα καραγκιοζιλίκι για να κοροϊδέψουν τους αδαείς. Επί της ουσίας η αριστερά των επιχορηγούμενων κομματικών επιχειρήσεων έχει συμφωνήσει σε όλα με την κυβέρνηση, με αντάλλαγμα τη συντήρηση και την κονόμα των στελεχών της και μίας στρατιάς παρατρεχάμενων. Ο Καρατζαφέρης και η Μπακογιάννη είναι τα πιο γερά δεκανίκια του εθνοπροδοτικού καθεστώτος. Η Νέα Δημοκρατία απλά δεν υπάρχει πουθενά αλλού, πέραν των τηλεοπτικών δελτίων. Μέσα σε ένα μόλις χρόνο η κυβέρνηση έχει ξεπουλήσει τα πάντα στους ξένους και μέσα στη βουλή δεν έχει κινηθεί φύλλο.

Απέναντι σε αυτή τη διεφθαρμένη και προδοτική συμμορία στέκει εντελώς μόνη η Χρυσή Αυγή. Δεκαετίες μαύρης προπαγάνδας και λάσπης δεν κατάφεραν να περιορίσουν ούτε στο ελάχιστο τη δυναμική μας. Το αγωνιστικό κάλεσμα του Κινήματος έχει πλέον καταφέρει να αγγίξει ευρύτερα λαϊκά στρώματα, έχει συσπειρώσει γύρω του χιλιάδες μάχιμους Έλληνες. Η είσοδός μας στον «ναό» της ψευτο-δημοκρατίας τους θα φέρει τα πάνω-κάτω στην πολιτική ζωή της χώρας. Αυτή είναι και η μοναδική ελπίδα ανατροπής του προδοτικού συστήματος εξουσίας, η μοναδική ελπίδα να ανατείλει μία μεγάλη και ισχυρή Ελλάδα, μία νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Ηλίας Κασιδιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...