ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

1. Απογευματινές ώρες της 21-6-2011, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και μία (1) αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 32 και 26 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης, σε μικρέμπορους-διακινητές της ευρύτερης περιοχής του Κέντρου Αθηνών.

Ειδικότερα Αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους –3.557- γραμ.
Το χρηματικό ποσό των -550- ευρώ.
Τρία –3- κινητά τηλέφωνα.
Μια -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.



2. Βραδινές ώρες της 21-6-2011, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, ηλικίας 43 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης, σε μικρέμπορους-διακινητές της ευρύτερης περιοχής του Κέντρου Αθηνών

Ειδικότερα Αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τον ανωτέρω δράστη και με συντονισμένη επιχείρηση τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους –3.096- γραμ.
Μία –1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Ένα –1- κινητό τηλέφωνο.


3. Βραδινές ώρες της 21-6-2011, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 35 και 37 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης.

Ειδικότερα μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, η οποία αφορούσε αλλοδαπούς διακινητές ηρωίνης, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου Αθηνών εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους –330- γραμ.
Μία –1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Δύο –2- κινητά τηλέφωνα.




4.Πρωινές ώρες της 21-6-2011, στην Αθήνα και στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 ετών, ενώ αναζητείται ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης.


Μετά από πληροφορία, η οποία ανέφερε ότι αλλοδαποί, εισάγουν και περαιτέρω διακινούν σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου Αθηνών, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι, τέθηκαν υπό διακριτική επιτήρηση και μετά από παρακολούθηση συνελήφθησαν. Σε έρευνες που επακολούθησαν στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους -980- γραμ.
Το χρηματικό ποσό των –14.135- ευρώ.
Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Έξι (6) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Τρεις (3) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (22-6-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Άδωνις φαντάζεται μέρες του 1917

Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ασφάλεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που φρουρείται σαν «αστακός», ρίχνει κλεφτές ματιές έξω, στην πλατεία...